Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Ο επενδυτής του Αβάνογλου!!

Ο Σκόρδας (χωρίς λεφτά, με μοναδικό προσόν το πτυχίο οδοντιατρικής), ο Ηλιάδης (με 2 εκ. ευρώ μετρητά, όπως λέει και τρεις-τέσσερις ακόμη παράγοντες) και ο άγνωστος επενδυτής του Αβάνογλου, είναι προς το παρόν οι (θεωρητικά) υποψήφιοι για την ΠΑΕ Άρης.
Οι δυο πρώτοι θα αναπτύξουν το πρόγραμμά τους στη γενική συνέλευση της ΚΜΑ με θέμα “εκλογές Άρη”, η οποία μάλλον θα αργήσει. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον τρίτο πόλο, όπου ο Αναστάσης Αβάνογλου έχει προχωρήσει τις συζητήσεις με κάποια εταιρία από το εξωτερικό, αλλά δεν έχει πει σε κανέναν τίποτα, ούτε στο οικογενειακό του περιβάλλον.
Από κάποιες στιχομυθίες με φίλους του, βγαίνει το συμπέρασμα ότι η εταιρία που θα έρθει, ΘΕΛΕΙ αρχικά να μπει ένα διοικητικό σχήμα που να ελέγχεται από την ίδια, προκειμένου να κάνει τους διακαονισμούς με την εφορία, το ΙΚΑ, να απελευθερώσει τους λογαριασμούς Τραπέζης και στη συνέχεια να γίνει η αγορά των μετοχών της ΠΑΕ, κατόπιν συμφωνίας με την ΚΜΑ και τον Ερασιτέχνη Άρη.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ τη σημερινή προσωρινή διοίκηση Σκόρδα, γιατί ΞΕΡΟΥΝ ότι δεν πρόκειται να βρουν άκρη με τον πρόεδρο και ΘΕΤΟΥΝ ως απαραίτητο όρο την αποπομπή του Σκόρδα, την τοποθέτηση του Αβάνογλου και κάποιων ακόμη στο δ.σ. που θα τους ανακοινώσει ο ίδιος ο Αβάνογλου, για να γίνουν πολύ σωστά όλες οι διαδικασίες μεταβίβασης των μετοχών και εισροής 5 (πέντε) εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ να τα αναπτύξει ο Αβάνογλου στη συνέλευση, αλλά είναι΄πλέον κάτι παραπάνω από απαραίτητη η ΑΝΑΒΟΛΗ των εκλογών της ΠΑΕ για να δοθεί χρόνος κατάθεσης της πρότασης των υποψήφιων επενδυτών.
Το arenafm.gr παρακολουθεί το ρεπορτάζ, με στόχο να αποκαλύψει ονόματα και ταυτότητα της εταιρίας που ενδιαφέρεται για τον Άρη μέσω Αβάνογλου.
πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: