Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Κρίσιμη εβδομάδα για Πίτι!!

Καθοριστικής σημασίας θα είναι για τον Πίτι -που σύμφωνα με τον ατζέντη του απασχόλησε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ- και το ποδοσφαιρικό του μέλλον η επόμενη εβδομάδα.
Ο ατζέντης του Πίτι με νέες του τοποθετήσεις στον ισπανικό Τύπο αποκάλυψε πως ο πελάτης του δεν θα ανανεώσει με την Ράγιο Βαγιεκάνο και ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα αξιολογήσει τις προσφορές που θα υπάρξουν για να πάρει την τελική του απόφαση για το που θα καταλήξει τη νέα σεζόν. Ο ίδιος άνθρωπος μιλώντας στο Gazzetta.gr είχε καταπιαστεί με το ενδιαφέρον των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. Το Gazzetta μάλιστα είχε αναφερθεί εδώ και καιρό στο γεγονός πως οι ερυθρόλευκοι τον τσεκάρουν για τα καλά.
Οι Ισπανοί πάντως δεν απέκλειαν πιθανή κίνηση του Ολυμπιακού για τον έμπειρο παίκτη. Το Canal Sur Radio από την άλλη επισημαίνει πως η Μπέτις είναι μία εκ των ομάδων, που θέλουν πολύ τον παίκτη, ο οποίος έκανε μία καλή χρονιά με την φανέλα της Ράγιο Βαγιεκάνο και τώρα επιζητά να βρει ένα όσο το δυνατόν πιο καλό συμβόλαιο. Ο μάνατζερ του Πίτι αναμένεται να είναι στην Ισπανία εντός της ερχόμενης εβδομάδας προκειμένου να κριθεί το μέλλον του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, του οποίου το όνομα ενεπλάκη με δύο ελληνικές ομάδες.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: