Σάββατο 18 Μαΐου 2013

«Ερωτηματικό το μέλλον μου»

Αινιγματικός σχετικά με την επόμενη ομάδα της καριέρας του εμφανίστηκε ο Ζούλιο Σέζαρ, παραδεχόμενος, ωστόσο, πως η πορεία του με την ΚΠΡ έχει φτάσει το τέλος της.

«Ερωτηματικό το μέλλον μου»
Αποκτήθηκε από την Ίντερ το περασμένο καλοκαίρι και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων ετών. Πριν προλάβει, όμως, να συμπληρώσει τον πρώτο χρόνο του στην ΚΠΡ, ο Ζούλιο Σέζαρ είναι έτοιμος να αποχωρήσει, αφού ο υποβιβασμός της ομάδας στην Τσάμπιονσιπ, δείχνει να επιταχύνει τις διαδικασίες. Κάτι που παραδέχτηκε ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας μιλώντας σε αθλητική εκπομπή της Αγγλίας.

«Αν και έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο, τα λόγια του μάνατζερ της ομάδας, Χάρι Ρέντναπ δεν αφήνουν περιθώρια για παρερμηνείες. Ο υποβιβασμός της ΚΠΡ στην Τσάμπιονσιπ, κάνει σχεδόν αδύνατη την παραμονή μου στην ομάδα. Συνεπώς, το καλοκαίρι θα με βρει σε άλλο σύλλογο, αν και πρόθεσή μου ήταν να παραμείνω στην ΚΠΡ. Κρίμα που τα πράγματα εξελίχθηκαν τόσο άσχημα», είπε ο Ζούλιο Σέζαρ.

Ο νέος σταθμός της καριέρας του, πάντως, δεν είναι ακόμα γνωστός. «Το μέλλον μου αποτελεί ερωτηματικό ακόμα και για μένα, αυτή τη στιγμή. Προτάσεις έχω στα χέρια μου, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω κάτι περισσότερο, αφού οι συζητήσεις βρίσκονται στα πρώτα στάδια. Μόλις σιγουρευτεί κάτι, εγώ θα είμαι αυτός που θα το ανακοινώσει. Μέχρι τότε, όσα ακούγονται είναι μόνο φήμες», τόνισε ο Ζούλιο Σέζαρ, διαψεύδοντας, έμμεσα, πως βρίσκεται, ήδη, σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Μίλαν, όπως αναφέρουν οι ιταλικές εφημερίδες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: