Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Σφαιρόπουλος: «Να μην επηρεαστούμε από την διακοπή»

Στην αγωνιστική απραξία του Πανιώνιου τον τελευταίο μήνα στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος πριν από το προσεχές ματς απέναντι στον Ίκαρο.

Σφαιρόπουλος: «Να μην επηρεαστούμε από την διακοπή»
Ο κόουτς των «κυανέρυθρων» τόνισε πως το σημαντικό για την ομάδα του είναι να επανέλθει σε φουλ αγωνιστικούς
ρυθμούς έτσι ώστε να μην φανεί το μεγάλο διάστημα αποχής.

«Έχοντας παίξει μόλις έναν αγώνα τον τελευταίο μήνα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος μία πολύ αξιόλογη ομάδα. Ο Ίκαρος είναι μία ομάδα που έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό, έχει βάθος στο ρόστερ του και γι'αυτό και έχει καταφέρει να κερδίσει τα 6 από τα τελευταία 8 παιχνίδια του. Εμείς θέλουμε να επανέλθουμε με αυξημένους ρυθμούς συγκέντρωσης, σε υψηλούς αγωνιστικούς ρυθμούς, ώστε να μην αφήσουμε τη μεγάλη διακοπή να επηρεάσει το παιχνίδι μας», ήταν το σχόλιο του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Από τη μεριά του ο φόργουορντ του Πανιώνιου, Γιάννης Αθανασούλας, τόνισε: «Μετά από ένα μήνα απραξίας η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να βρούμε το συντομότερο δυνατό ξανά ρυθμό ώστε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στα πλέι-οφ που ξεκινάνε σε λίγες μέρες. Πρώτα όμως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ποιοτική ομάδα σαν τον Ίκαρο που φέτος έκανε ρεκόρ νικών στο πρωτάθλημα. Όμως εμείς θέλουμε να κλείσουμε με μία καλή εμφάνιση την κανονική περίοδο και κυρίως να βρούμε ξανά ρυθμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: