Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Οι Έλληνες… εκπαιδεύονται!!

Με τη συμμετοχή 21 Ελλήνων προπονητών που είναι υποψήφιοι κάτοχοι διπλώματος UEFA Pro πραγματοποιήθηκε ειδικό πρόγραμμα κατάρτισης στη Νιόν. Παρόντες και οι Νταμπίζας, Μανωλάς, Γιαννακόπουλος.

Οι Έλληνες… εκπαιδεύονται
Επικεφαλής της ελληνικής αποστολής στην Ελβετία ήταν ο διευθυντής των σχολών προπονητών της ΕΠΟ, Τέλης Μπατάκης.

Το πρόγραμμα με τίτλο «UEFA Pro exchange students» στοχεύει στην εξέλιξη των προπονητών κι έλαβε χώρα το διάστημα 13-16 Μαΐου. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επιμορφωθούν πάνω σε θέματα όπως η κατοχή μπάλας, οι στατικές φάσεις, οι σχέσεις των τεχνικών με τα Μέσα, η φυσική κατάσταση και η τακτική.

Ο Νίκος Νταμπίζας –πρόσωπο των ημερών μετά την πρόσληψή του από τον Παναθηναϊκό- τόνισε: «Τα οφέλη είναι πολλαπλά και πολύτιμα. Πετύχαμε το σκοπό μας, δηλαδή να φύγουμε πλουσιότεροι σε επίπεδο γνώσης και εμπειρίας».

Από την πλευρά του, ο Στέλιος Μανωλάς πρόσθεσε πως «… το ποδόσφαιρο αλλάζει και είμαστε υποχρεωμένοι να ανανεώνουμε τις εμπειρίες και τις γνώσεις μας», ενώ ο Στέλιος Γιαννακόπουλος σχολίασε: «Γεμίσαμε τα τετράδιά μας με σημειώσεις. Αισθάνομαι τυχερός που βρίσκομαι ανάμεσα σε συναδέλφους με φιλοδοξίες και δίψα για μάθηση».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: