Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Παίζει κι έρχεται ο Γκουίν!!

Δεδομένη θεωρείται η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Αρ Τι Γκουίν. Παίζει σήμερα στην Ουκρανία κι έρχεται αύριο ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ, που θα πάρει τη θέση του Μάρκους Μπανκς.

Παίζει κι έρχεται ο Γκουίν
Αίσιο τέλος αναμένεται να έχει η μεταγραφή του Αρ Τι Γκουίν στον Παναθηναϊκό. Η συμφωνία με τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ είναι δεδομένη, αλλά για να ολοκληρωθεί θα πρέπει να τελειώσει τις υποχρεώσεις του με τη Φέρο στην Ουκρανία.

Σήμερα η ομάδα του δίνει τον τέταρτο αγώνα της σειράς των μικρών τελικών με την Πολιτέκνικα εκτός έδρας και σε περίπτωση νίκης εξασφαλίζει με 4-0 την τρίτη θέση. Αν η Φέρο ηττηθεί, το επόμενο ματς είναι σε τρεις μέρες και τότε θα πρέπει να βρεθεί μία λύση ώστε να του επιτραπεί από την ομάδα του να έρθει στον Παναθηναϊκό. Ασφαλώς αν σήμερα ολοκληρωθεί η σεζόν για τη Φέρο, τα πράγματα θα είναι πιο απλά, αλλά και αν παραταθεί η αγωνία είναι πολύ πιθανό να βρεθεί φόρμουλα για να έρθει στην Αθήνα ο 31χρονος άσος και να δηλωθεί εγκαίρως για τα play offs.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο Γκουίν θα έρθει ως το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει τη Δευτέρα, όταν και λήγει η σχετική προθεσμία μεταγραφών εν όψει των play offs. Ο ίδιος είναι πανέτοιμος για το ταξίδι (η σύζυγός του γράφει στο Facebook πως έχει αρχίσει να… πακετάρει) και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του απαντώντας ή κάνοντας like σε σχόλια φίλων του Παναθηναϊκού στη σελίδα του στο Facebook, όπου τον καλούν να φορέσει τη φανέλα του εξάστερου.

Με την έλευση του Γκουίν και την ενσωμάτωσή του στην ομάδα, θα αποτελέσει και τυπικά παρελθόν ο Μάρκους Μπανκς, ο οποίος δεν ακολούθησε την αποστολή για το αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: