Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Σούπερ πρόταση για τον Ράγιος από Ισραήλ!!

Βασικό μεταγραφικό στόχο της Μακάμπι Χάιφα αποτελεί ο Ρούμπεν Ράγιος, με την ομάδα από το Ισραήλ να είναι έτοιμη να... τινάξει την μπάνκα στον αέρα για χάρη του Ισπανού χαφ.
Για τον Ισπανό έχουν ενδιαφερθεί πολλές ομάδες, ωστόσο η Μακάμπι είναι αυτή που φαίνεται πως τον θέλει περισσότερο και είναι πιο κοντά στην απόκτησή του.

Δημοσιογράφοι από το Ισραήλ απευθύνθηκαν στο arcadia-sports προκειμένου να συλλέξουν πληροφορίες για τον Ράγιος και μας αποκάλυψαν πως η διοίκηση της Μακάμπι Χάιφα προσφέρει ένα ποσό που αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ προκειμένου να ντύσει τον Ράγιος στα πράσινα!

Αν η οικονομική προσφορά της Μακάμπι προς τους Αρκάδες είναι τέτοιου επιπέδου, τότε πολύ δύσκολα η κιτρινομπλέ ΠΑΕ θα μπορέσει να αρνηθεί.

Το συμβόλαιο του Ράγιος με τον Αστέρα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2014, ωστόσο η συγκεκριμένη πρόταση αγοράς του Ισπανού αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα...

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είχε φθάσει στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2011 μαζί με τον Τσίμο Ναβάρο, ως επιλογές του Όσκαρ Φερνάντεθ. Ο Ράγιος κάτω από τις οδηγίες του Τσιώλη βρήκε πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι του Αστέρα και πραγματοποίησε δύο εξαιρετικές σεζόν ως ο βασικός δημιουργός του παιχνιδιού των Αρκάδων.

Η Μακάμπι τερμάτισε στη 2η θέση του πρωταθλήματος στο Ισραήλ και θα αγωνιστεί στο Europa League. Ο προπονητής της ομάδας από τη Χάιφα είναι ο Αρίκ Μπεναντό.
Πηγή: arcadia-sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: