Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Τα λένε διοίκηση – Αγγέλου!!

Η αγωνιστική χρονιά ολοκληρώθηκε για τον Άρη και πλέον, άπαντες στρέφουν το βλέμμα τους στην επόμενη ημέρα. Για την οποία, καθοριστικό ρόλο θα παίξει η έκβαση της υπόθεσης με το άρθρο 99, οπότε και θα γνωρίζουν στην ΚΑΕ Άρης πως μπορούν να βαδίσουν στο άμεσο μέλλον. Ωστόσο, υπάρχουν και ζητήματα που δεν χρειάζεται να… περιμένουν και για τον λόγο αυτό, η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης και ο Βαγγέλης Αγγέλου, κάθονται από αύριο στο τραπέζι των συζητήσεων.
Η διάθεση ανανέωσης της συνεργασίας ΚΑΕ Άρης με τον Αγγέλου, είναι δεδομένη και εκπεφρασμένη από επίσημα χείλη. Οι δυο πλευρές θα μιλήσουν σε πιο συγκεκριμένες βάσεις, θα δουν τι ακριβώς πρέπει να γίνει με το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου (μόνο οι Δήμας, Μποχωρίδης, Σαρικόπουλος έχουν συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά), θα κατατεθούν οι εισηγήσεις και θα προχωρήσει ένας αρχικός σχεδιασμός. Άλλωστε, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο Nick Galis Hall μέχρι τις 10 Ιουνίου, οπότε οι δυο πλευρές θα έχουν χρόνο να συζητήσουν εκτενώς όλα τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα.
Τέλος, μια πρώτη αποτίμηση για την χρονιά που έφυγε, θα γίνει μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε. Ο Βαγγέλης Αγγέλου επιστρέφει σήμερα το απόγευμα από την Αθήνα και αναμένεται να παραχωρήσει κοινή συνέντευξη Τύπου με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης, ώστε να καταθέσουν δημόσια τα συμπεράσματά τους για την χρονιά που έφυγε.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: