Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Σε ρυθμό... ρελαντί ο Ηρακλής, συνέτριψε 4-0 τη Νίκη Βόλου!!

Σε λάθος... timing, όπως αποδείχτηκε, «ξύπνησε» ο Ηρακλής, που χθες πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στα πλέι οφ, επικρατώντας της Νίκης Βόλου πολύ εύκολα με 4-0, στην αυλαία της διαδικασίας-την οποία ολοκλήρωση με συγκομιδή δέκα βαθμών- με το στόχο της ανόδου όμως να έχει... πετάξει μετά τη συντριβή στο Βόλο από τον Ολυμπιακό.

Οι «κυανόλευκοι» ενώπιον ελάχιστων φιλάθλων τους που έδωσαν το παρών στο Καυτανζόγλειο και με αρκετούς νεαρούς και πάλι στη σύνθεσή τους, μπήκαν περισσότερο δυνατά στην αναμέτρηση, έχοντας τον έλεγχο του αγώνα, με τον Σιατραβάνη όμως να σπαταλά δύο ευκαιρίες έτσι ώστε να ανοίξει το σκορ. Αυτό όμως δε συνέβη στο 36ο λεπτό, όταν ο Θόρια βρήκε πολύ όμορφα τον Λαρισαίο μεσοεπιθετικό που με τη σειρά του μεταβίβασε στον Κιρόφσκι, με τον Σκοπιανό να ξεπερνάει και τον Καρακούτση και να σημειώνει το 1-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ηρακλής διπλασίασε τα τέρματά του, με τον Χρήστο Παληγεώργο με εξαιρετική ενέργεια και πλασέ να «γράφει» το 2-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Το «κλείδωσε» με Κιρόφσκι

Κόντρα στη ροή του δευτέρου ημιχρόνου, με τη Νίκη να είναι καλύτερη, ο Ηρακλής κατάφερε να πετύχει και τρίτο τέρμα, με τον Σιατραβάνη να κερδίζει το πέναλτι από τον Καρακούτση και τον Κιρόφσκι να εκτελεί εύστοχα για το 3-0. Οπως ήταν φυσικό ο ρυθμός των γηπεδούχων με το υπέρ τους σκορ έπεσε, με τους θεσσαλούς να δημιουργούν και να χάνουν αρκετές ευκαιρίες, και με το... κερασάκι στην τούρτα να μπαίνει στις καθυστερήσεις, όταν ο Αλεξίου με πλασέ νίκησε τον Καρακούτση και σημειώσε το τελικό 4-0.

Ηρακλής: Χουάντερσον, Παπαστεριανός, Παληγεώργος Χ., Κραγιόπουλος, Φερνάντεζ, Βουτσιάς (63΄ Γεωργίου), Παληγεώργος Γ. (61΄ Τροΐρης), Σιατραβάνης, Σαράφογλου, Κιρόφσκι (68΄ Αλεξίου), Θόρια

Νίκη Βόλου: Καρακούτσης, Ψιάνος, Χατζής, Κοντοδήμος, Πιτταράς, Πορτουλίδης, Τζιώρας (46΄ Παπαδόπουλος), Λαλίν, Κυριάκος, Τάντιτς, Ουέλινγκτον (46΄ Φλίγκος)Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: