Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Το τελευταίο «αντίο» στον Τάκη Ραπτόπουλο!!

Η οικογένεια, οι συγγενείς, οι συμπαίκτες, οι φίλοι, οι γνωστοί του Τάκη Ραπτόπουλου, πατέρα του «δικού μας» -παραγωγού του Αθλητικού Metropolis- Κωστή, είπαν στον θρυλικό «μυταρά» το τελευταίο ?αντίο? σήμερα το απόγευμα.

Στην εκκλησία του Αγίου Θεράποντος, στην Κατω Τούμπα της Θεσσαλονίκης, εψάλη η εξόδιος ακολουθία. Ο αγωνιστής των γηπέδων, ο σκληροτράχηλος αμυντικός με τις φανέλες του Άρη, του Απόλλωνα Καλαμαριάς, της ΜΕΝΤ και του ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη που έδινε τον τελευταίο καιρό με την επάρατη νόσο. Τον νίκησε αυτή, στα 75 του χρόνια….

Στην τελευταία του κατοικία τον συνόδευσαν όλοι, ενώ και μία από τις τελευταίες του επιθυμίες έγινε πράξη. Ο Τάκης Ραπτόπουλος ζήτησε προτού η σορός του μεταφερθεί στα Κοιμητήρια να περάσει από το Κλεάνθης Βικελίδης! Όπως κι έγινε. Άλλωστε, ο Άρης ήταν η αγάπη του «μυταρά» και με τους κίτρινους έγραψε ιστορία, αφού ήταν βασικότατο μέλος της ομάδας του ?70 που κατέκτησε το τελευταίο Κύπελλο, μέχρι σήμερα, του Άρη.

Επιπλέον, μία από τις επιθυμίες του αποθανόντος και της οικογενείας ήταν να μην κατατεθούν στεφάνια αλλά όποιος επιθυμεί να συνδράμει στο ίδρυμα «Το χαμόγελο του παιδιού». Αιωνία του η μνήμη...
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: