Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Μυροφορίδης: «Δεν μας ενδιαφέρει ο Μάλαρτζ»

Διαψεύδει τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για απόκτηση του Αρκάντιους Μάλαρτζ από τον Απόλλωνα Σμύρνης ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής των «κυανολεύκων» Παύλος Μυροφορίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη ''mikriliga.com'':

Για το ενδεχόμενο απόκτησης του Μάλαρτζ: «Καθημερινά διαβάζω και μαθαίνω για παίκτες που έρχονται στην ομάδα μας. Είπα και παλαιότερα ότι μας έχουν προταθεί πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μας ενδιαφέρουν όλοι. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να παίξει παιχνίδια επικοινωνιακής πολιτικής, στην πλάτη του Απόλλωνα, για να έχει όφελος αυτός και ο πελάτης του, προκειμένου να ανέβουν οι μετοχές του στο ποδοσφαιρικό «χρηματιστήριο». Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μας προτάθηκε πριν 15 μέρες και η περίπτωση του δεν μας ενδιαφέρει. Αυτό το λέω γιατί, κάποιοι προσπαθούν να... τρελάνουν τον κόσμο του Απόλλωνα με μια ονοματολογία που δεν έχει προηγούμενο».

Για τις ανανεώσεις και την πικρία των παικτών που έφυγαν: «Είναι κατανοητό, σε ένα βαθμό και σεβαστό. Ένας ποδοσφαιριστής που δεν ανανεώνει είναι λογικό να αισθάνεται πικραμένος ή ακόμα και αδικημένος. Δυστυχώς έτσι είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Μερικές φορές, είτε το θέλεις, είτε όχι πρέπει να ενεργείς με γνώμονα το καλό της ομάδας, παραμερίζοντας τα όποια συναισθήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: