Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Συνεχίζουν Παρμαξίδης και Σακκάς στον Απόλλωνα!!

Την ανανέωση της συνεργασίας με τους Τριαντάφυλλο Παρμαξίδη και Θάνο Σακκά ανακοίνωσε η ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς, προχωρώντας έτσι κι άλλο με το θέμα των ανανεώσεων. Οι δύο παίκτες συναντήθηκαν με τον Αχιλλέα Χαραλαμπίδη, συμφώνησαν και θα προσφέρουν για ακόμη μια σεζόν τις υπηρεσίες τους στους «κοκκινόμαυρους».

Η ανακοίνωση: «Μέσα σε πολύ καλό κλίμα έγινε η συνάντηση μεταξύ των ποδοσφαιριστών Τριαντάφυλλου Παρμαξίδη και Θανάση Σακκά και της διοίκησης και έπειτα και από την σύμφωνη γνώμη του προπονητή, αποφασίστηκε η συνέχιση της συνεργασίας και των δύο με την ομάδα για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Η Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 τους εύχεται υγεία και να έχουν μια καλή αγωνιστική χρονιά». Εκκρεμεί πλέον η συζήτηση με τους Δημήτρη Καρατζιοβαλή και Παύλο Λεπτοκαρίδη για να κλείσει ο κύκλος των ανανεώσεων.

Θέλει Καπία

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, ο Απόλλων κινείται για την απόκτηση του Στέφανου Καπία, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τον Εθνικό Γαζώρου, ενώ όσο περνούν οι μέρες προστίθενται όλο και περισσότερα ονόματα στη λίστα.

Συλλυπητήρια για Ραπτόπουλο

Τέλος, η ΠΑΕ Απόλλων εξέδωσε ανακοίνωση και για το θάνατο του Τάκη Ραπτόπουλου, που φόρεσε στο παρελθόν μεταξύ άλλων και τη φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Αναλυτικά, αναφέρει: «Η Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 εκφράζει την θλίψη της για τον θάνατο του βετεράνου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Τάκη Ραπτόπουλου καθώς και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: