Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Πόποβιτς: «Εμείς δεν κάνουμε φάουλ»

Ο προπονητής των Σπερς ήταν... ξεκάθαρος για την επιλογή του στην τελευταία επίθεση του Μαϊάμι στην τέταρτη περίοδο του έκτου τελικού.

Πόποβιτς: «Εμείς δεν κάνουμε φάουλ»
Είναι ο κορυφαίος προπονητής του ΝΒΑ, αλλά δέχτηκε σκληρή κριτική. Αιτία, η επιλογή του να μη ζητήσει από τους παίκτες του να κάνουν φάουλ στην τελευταία επίθεση του Μαϊάμι στην τέταρτη περίοδο για να αποφύγει τρίποντο. Φάουλ δεν έγινε και ο Ρέι Άλεν έστειλε το ματς στην παράταση, όπου και οι Σπερς γνώρισαν την ήττα με 103-100, με τον τίτλο πλέον να κρίνεται σε έβδομο ματς.

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα για την επιλογή του να μη γίνει φάουλ. «Αυτή η πρόταση είναι ευρωπαϊκή, ε;», απάντησε με... ερώτηση στον δημοσιογράφο. Όταν εισέπραξε κατάφαση απλώς απάντησε «... εμείς εδώ δεν κάνουμε φάουλ».

Εμφανώς εκνευρισμένος, δεν είχε όρεξη για πολλά-πολλά. «Ήταν ένα τρομερό παιχνίδι. Ένα παιχνίδι λαθών και οι αντίπαλοι κατέληξαν να κερδίσουν», αρκέστηκε να πει».

Πάντως είχε την ατάκα έτοιμη για το τέλος. «Πώς προετοιμάζεται την ομάδα σας για ένα τόσο σημαντικό αγώνα μετά από μία ήττα σαν κι αυτή;», ρωτήθηκε. «Τους βάζω σε ένα πούλμαν, αυτό φτάνει στο γήπεδο, κατεβαίνουμε από αυτό, πάμε στο παρκέ και παίζουμε. Έτσι ετοιμαζόμαστε», απάντησε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: