Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

«Μάξιμουμ 2000 εισιτήρια για ΠΑΟΚ»

Στο ραδιόφωνο του Arena 89,4 και στην εκπομπή «Arena Press» φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος της Μέταλιστ, Άντον Ιβάνοφ, όπου αναφέρθηκε στην αναμέτρηση των Ουκρανών με τον ΠΑΟΚ:
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε σε καιρικές συνθήκες όπως στην Ελλάδα. Έχουμε αρκετούς Λατινοαμερικανούς στο ρόστερ που ξέρουν το κλίμα. Ο καιρός στο Χάρκοβο δεν είναι τόσο ζεστός φυσικά αλλά θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε.  Υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο της ομάδας αλλά δυστυχώς το ματς θα γίνει κεκλεισμένων τον θυρών. Θα έρθουν περίπου 200 άτομα που θα είναι VIP και χορηγοί. Έχουμε πολλούς οπαδούς που κάνουν διακοπές στην Ελλάδα αλλά δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στο γήπεδο»
Για το πόσα εισιτήρια θα διαθέσει τον ΠΑΟΚ:
«Το γήπεδο είναι χωρητικότητας 40,000 και εμείς θα διαθέσουμε το 5% σύμφωνα με τους κανονισμούς. Αυτή την στιγμή οι συζητήσεις δεν έχουν καταλήξει κάπου αλλά εμείς μπορούμε να δώσουμε μάξιμουμ 2000 εισιτήρια»
Για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γήπεδο της Μέταλιστ:
«Υπάρχουν σκληροπυρηνικοί οπαδοί στο γήπεδο που δημιουργούν μία καλή ατμόσφαιρα. Είναι από τους καλύτερους στην Ουκρανία αλλά δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να ανταγωνιστούν τους οπαδούς της Ελλάδας»
Αν έχουν αντιμετωπίσει ποτέ προβλήματα επεισοδίων:
«Ποτέ δεν είχαμε προβλήματα με επεισόδια σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η ομάδα δεν είχε ποτέ τιμωρία από την UEFA. Στην Ουκρανία είχαμε κάποια γεγονότα αλλά συζητήσαμε με τον κόσμο και η συμπεριφορά τους έχει βελτιωθεί.Έχουμε φιλοξενήσει πολλούς φιλάθλους στο Εuro 2012. Aν η συμπεριφορά του κόσμου του ΠΑΟΚ είναι σωστή δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα από την τοπική κοινωνία. Ο ΠΑΟΚ ήταν από τους πιο δύσκολους αντιπάλους που θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε και πραγματικά μας έκανε έκπληξη το χθεσινό 6-0»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: