Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Τζιοβάνι, Ριβάλντο, Σαβιόλα!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr την επικείμενη μεταγραφή του Σαβιόλα στον Ολυμπιακό.

Τζιοβάνι, Ριβάλντο, Σαβιόλα!
• Είναι θέμα κάποιων ωρών να ανακοινώσει ο Ολυμπιακός τη μεταγραφή του Σαβιόλα. Τη μεγαλύτερη του καλοκαιριού-χωρίς να αποκλείω αυτό που λέμε, «μεγαλύτερη μέχρι την επόμενη»!

• Ο Αργεντίνος θα γίνει έτσι ο τρίτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Ολυμπιακού, που θα έχει φορέσει τα ερυθρόλευκα, έχοντας προηγουμένως παίξει στη μεγάλη Μπαρτσελόνα! Μετά τον Τζιοβάνι και τον Ριβάλντο (εκείνον τον περίεργο Ντάνι που ήρθε "πεθαμένος" και δεν ακούμπησε, δεν τον υπολογίζω)!

• Και γιατί όχι να μην υπάρχει η προσδοκία, ο Σαβιόλα να αφήσει κι αυτός την σφραγίδα του στο βιβλίο του Ολυμπιακού, με χρυσά γράμματα, όπως έκαναν κι οι δύο άλλοι Νοτιοαμερικάνοι-Βραζιλιάνοι εκείνοι. Δεν τον πήραν, άλλωστε, τα χρόνια: Ούτε καν 32 δεν είναι και έρχεται από μία περίοδο με 37 παιχνίδια με τη Μάλαγα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, το κύπελλο Ισπανίας, αλλά και το Τσάμπιονς Λιγκ!

• Ο Μολό είναι διαφορετική περίπτωση. Με το Σαβιόλα ο Ολυμπιακός έπρεπε να συμφωνήσει μόνο με τον ίδιο και τον ατζέντη του. Με το Μολό ο Ολυμπιακός πρέπει να συμφωνήσει και με την ομάδα του. Και ξέρουμε όλοι τι διαπραγμάτευση κάνουν οι γαλλικές ομάδες. Η Τουλούζ πέρσι για να δώσει τον Μασάντο πήρε όλα τα λεφτά κας, μετρητά. Κάτι που παγκοσμίως σπανίζει στις μεταγραφές! Με τη δε Μαρσέϊγ είδαμε τι έγινε στην περίπτωση του Αμαλφιτανό.

• Προσέξτε, δεν λέω ότι ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει το Μολό. Διαπραγματεύεται για να τον πάρει. Και μιλάμε για προχωρημένη διαπραγμάτευση, γιατί πολύ απλά θέλει πολύ να τον φέρει και τον Γάλλο. Αυτό που λέω είναι ότι πρόκειται για διαφορετική περίπτωση από του Σαβιόλα, που είναι ελεύθερος παίκτης.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: