Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Φουλάρει για τον Σαβιόλα ο Ολυμπιακός

Έτοιμος να εξαντλήσεις τις πιθανότητες που έχει για την απόκτηση του Χαβιέ Σαβιόλα εμφανίζεται ο Ολυμπιακός, την ίδια στιγμή που υπάρχει αισιοδοξία και για την υπόθεση του Γιοάν Μολό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον Αργεντινό επιθετικό, με τις ετήσιες οικονομικές απολαβές να φτάνουν τα 1,9 εκατομμύρια ευρώ.
Ο βραζιλιάνικος Τύπος υπογραμμίζει πως ο 32χρονος επιθετικός δε θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στη Σάντος, όπως αναμένονταν, καθώς έχει στα χέρια του πρόταση από ελληνική ομάδα, η οποία τον καλύπτει οικονομικά. Παράλληλα, η συμμετοχή του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, αποτελεί έξτρα κίνητρο για τον Αργεντινό.
Την ίδια στιγμή, στο λιμάνι επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για τον Γιοάν Μολό, την ίδια στιγμή που ο Τζαμέλ Αμπντούν οδεύει προς τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Επίσης, ο Καρλ Μεντζάνι τονίζει πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον Τύπο της πατρίδας του. Τέλος, ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Ισπανού τερματοφύλακα Ρομπέρτο, ο οποίος δεσμεύεται με τη Σαραγόσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: