Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Πώς θα το πάρει που θα "φάει" πάγκο;

Ένα από τα μεγάλα αστέρια του ΠΑΟΚ φαίνεται ότι δεν χωράει στην 11άδα του Στέφενς ενόψει των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ! Ποιος είναι; Ο sportdog έχει το ρεπορτάζ!

Είναι ένα από τα μεγάλα περιουσιακά στοιχεία του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για διεθνή Έλληνα, με μεγάλο ταλέντο, που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανένας. Ωστόσο, ο Χουμπ Στέφενς φαίνεται ότι ...δεν συγκινείται απ΄ όλα αυτά και τον προορίζει για τον ...πάγκο ενόψει των κρίσιμων αγώνων με τη Μέταλιστ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Όπως όλοι θα καταλάβατε, ο λόγος για τον Στέφανο Αθανασιάδη. Ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ πέρυσι φαίνεται ότι δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμα τον Ολλανδό τεχνικό που υπολογίζει τον Σαλπιγγίδη για βασικό επιθετικό.
Μάλιστα, σε περίπτωση που ο Στέφενς θέλει να κάνει την ομάδα του πιο επιθετική, σκέφτεται τη χρησιμοποίηση του Νέσιντ στην κορυφή της επίθεσης με τον "Σάλπι" λίγο πιο πίσω του. Όχι τον Αθανασιάδη, πάντως, βασικό...
  Άλλωστε, ότι η απόκτηση του Νέσιντ, που έχει ειδικό όρο στο συμβόλαιό του να παίξει κάποια παιχνίδια για να μην έχει δικαίωμα επιστροφής στην ΤΣΣΚΑ τον Γενάρη, σήμαινε "καμπανάκι" για τον Κλάους, μιας και ο Στέφενς δεν παίζει με δύο κλασικά φορ στην επίθεση.
Ο Ολλανδός δεν είναι εύκολο να αλλάξει γνώμη κι αυτό φάνηκε και από τη δήλωσή του όταν ρωτήθηκε για τα τρία γκολ σε 7 λεπτά που πέτυχε ο Αθανασιάδης στο χθεσινό φιλικό με τη Νις. "Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που θα βάζουν γκόλ" είπε ο Στέφενς και τους ...κούφανε όλους!
Ο Κλάους έχει πάρει το ..."μήνυμα" από τον προπονητή του ΠΑΟΚ -τουλάχιστον για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια- και μένει να δούμε πώς θα το πάρει από τη στιγμή που μέχρι πέρυσι ήταν το "πρώτο βιολί" της "ασπρόμαυρης" επίθεσης. Λέτε να "στραβώσει" ο μικρός και να έχουμε "θέμα"; sportdog

Δεν υπάρχουν σχόλια: