Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Ανοίγει ο δρόμος για Καββαδά στον Άρη!

Ο Βασίλης Καββαδάς πλησιάζει στον Άρη και αυτή θα είναι μια πολύ σημαντική ενίσχυση για την ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου. Εφ? όσον πραγματοποιηθεί, βέβαια, αφού ο παίκτης έχει ακόμη συμβόλαιο με τον Πανιώνιο, όμως ο Άρης ενδεχομένως να ευνοηθεί από τις «καραμπόλες» στους «κυανέρυθρους» με άλλους παίκτες. Και κυρίως με τον Αμερικανό Μίλμπουρν τον οποίο δε θέλει ο Πανιώνιος, λόγω υψηλού κασέ, και έχει όμως έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο, όπως κι ο Καββαδάς.

Ενδεχομένως, λοιπόν, κι αφού οι δύο παίκτες έχουν τον ίδιο ατζέντη, που είναι ο Νίκος Λώτσος, ο οποίος εκπροσωπεί και τον Βεζένκοφ, και τον Μποχωρίδη, να μπορέσει να γίνει ένα deal που θα βγάλει ευνοημένο τον Άρη, που θέλει πολύ τον παίκτη και θα δώσει ένα μικρό τίμημα στον Πανιώνιο για να τον αποκτήσει. Βεβαίως τα σενάρια είναι πολλά και εμπλέκουν και άλλες ομάδες, όμως στον Άρη ελπίζουν πως θα μπορέσουν να πείσουν τον Ηλία Λιανό και τον ίδιο τον παίκτη – αυτό ίσως να έχει ήδη επιτευχθεί – να πουν το «ναι».

Σε διαφορετική περίπτωση ο Άρης θα κινηθεί για την απόκτηση ή μάλλον την επιστροφή του Γιώργου Μπόγρη που φέρεται να είναι ο πιθανότερος δεύτερος υποψήφιος μετά τον Καββαδά. Ίσως περιπλεκούν τα πράγματα μετά τη χθεσινή κλήση του Καββαδά στην Εθνική ομάδα λόγω του τραυματισμού του Σχορτσανίτη, αλλά απ? τη στιγμή που οι δύο «μεγάλοι» της Αθήνας δεν κινήθηκαν για τον Καββαδά τόσο «ζεστά» όπως πέρσι, οι ελπίδες του Άρη είναι αρκετά ως πολύ μεγάλες για να τον αποκτήσει! Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: