Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Περιμένει για Μος, κοιτάζει κι αλλού!!

Ο Ολυμπιακός δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Ντέιβιντ Μος, παρά τις δυσκολίες. Κοιτάζει, ωστόσο, κι αλλού για τη θέση «3». Προτάθηκε ο Καρτιέ Μάρτιν από ΝΒΑ.

Περιμένει για Μος, κοιτάζει κι αλλού
Ο Ντέιβιντ Μος φαίνεται πως παραμένει προτεραιότητα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στη θέση «3», παρά τις οικονομικής φύσεως δυσκολίες που υπάρχουν για την απόκτησή του. Αν ο παίκτης ήταν ελεύθερος, θα είχε υπογράψει... χθες, ωστόσο το μεγάλο εμπόδιο είναι η Σιένα.

Η ιταλική ομάδα αξιώνει περί τις 500.000 ευρώ για την αποδέσμευση του Αμερικανού φόργουορντ και ελπίζει πως θα βρει αγοραστή, από τη στιγμή που στο κόλπο μπήκε και η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο προσφέροντας 1,8 εκατ. δολάρια για δύο χρόνια στον παίκτη. Οι «ερυθρόλευκοι» που δίνουν περίπου τα ίδια λεφτά στον 30χρονο άσο ποντάρουν στην οικονομική στενότητα της Σιένα, που φέρεται να οφείλει στον Μος 250.000 δολάρια και να μην μπορεί να αντεπεξέλθει στο «βάρος» του συμβολαίου του για την ερχόμενη σεζόν, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε... έκπτωση στην τιμή πώλησής του.

Η προσοχή του Γιώργου Μπαρτζώκα και των συνεργατών του είναι και στο ΝΒΑ, όπου υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι παίκτες στη συγκεκριμένη θέση που ακόμη αναζητούν ομάδα και μπορούν να έρθουν. Ανάμεσα σε αυτούς που προτάθηκαν είναι και ο Καρτιέ Μάρτιν, 28 ετών με ύψος 2,01μ., που έχει μία μικρή θητεία στην Ευρώπη με την Μπενετόν Τρεβίζο το 2009. Από το 2009 ανήκε στους Ουίζαρντς και φέτος είχε 6,6 πόντους (71,4% στις βολές, 38,1% στα σουτ, 39,7% στα τρίποντα) και 2,4 ριμπάουντ σε 16,9 λεπτά κατά μέσο όρο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: