Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

«Φεύγει από τη Γαλατασαράι ο Ελμάντερ»

Στην πόρτα της εξόδου από τη Γαλατασαράι βρίσκεται ο Γιόχαν Ελμάντερ, λόγω του κανονισμού του τουρκικού πρωταθλήματος για τους ξένους, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα.

«Φεύγει από τη Γαλατασαράι ο Ελμάντερ»
Έτοιμη να… θυσιάσει τον Γιόχαν Ελμάντερ είναι η Γαλατασαράι, λόγω του κανονισμού του πρωταθλήματος που αφορά τον αριθμό των ξένων παικτών που μπορεί να έχει μία ομάδα στο ρόστερ της. Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, ο Φατίχ Τερίμ έχει αποφασίσει ήδη να «κόψει» τον Σουηδό επιθετικό, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό.

Η Γαλατασαράι αυτή τη στιγμή είναι στη Σλοβενία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της, με τον Γιόχαν Ελμάντερ να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή. Όμως, ο διεθνής Σουηδός φέρεται να μετρά… μέρες στην «Τσιμπόμ», καθώς εκτός από τον περιορισμό των ξένων που υπάρχει στο τουρκικό πρωτάθλημα, ο Φατίχ Τερίμ φέρεται να μην τον υπολογίζει για την επίθεση αφού έχει τους Ντιντιέ Ντρογμπά, Μπουράκ Γιλμάζ, Ουμούτ Μπουλούτ, αλλά και τον παλιό… γνώριμο του Ολυμπιακού, Καζίμ Ρίτσαρντς.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: