Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Μεταγραφικό ντεμαράζ!

Έτοιμος να τινάξει την μπάνκα στον αέρα και να ικανοποιήσει την επιθυμία των οπαδών του Ολυμπιακού να αποκτηθεί κάποιο ηχηρό όνομα είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Φέρνει Σαβιόλα, ακολουθούν και άλλοι.

Μεταγραφικό ντεμαράζ!
Πολύ κοντά στην πραγματοποίηση μίας μεταγραφής… αεροδρομίου είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Χαβιέ Σαβιόλα.

Ο Αργεντινός επιθετικός έχει στα χέρια του πρόταση από τους Πειραιώτες, σαφώς καλύτερη ακόμη και από εκείνη της Σάντος, που προβάλει ως άμεση ανταγωνίστρια για να αποσπάσει την υπογραφή του.

Οι απαιτήσεις του 32χρονου επιθετικού αγγίζουν το 1,9 εκατομμύριο ευρώ (τόσα ζητούσε από τους Βραζιλιάνους). Οι υπεύθυνοι της Σάντος κατέθεσαν μια υψηλή πρόταση, η οποία θα τον καθιστούσε τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας σαφώς χαμηλότερη όμως από τα οικονομικά "θέλω" του Αργεντινού.

Η πρόταση που έχει κάνει ο Ολυμπιακός είναι σαφώς καλύτερη από εκείνη της βραζιλιάνικης ομάδας, με τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ να αποτελεί ένα ακόμη δέλεαρ για τον Σαβιόλα.

Από χθες το μεσημέρι υπήρξε έντονη κινητικότητα στα γραφεία της ΠΑΕ, με την επιστροφή του Πιέρ Ισά στην Ελλάδα, και τη συνάντηση όλων των υπεύθυνων του συλλόγου με μεταγραφικούς σκοπούς. Η προτεραιότητα που δόθηκε -φυσικά- ήταν στην υπόθεση του Σαβιόλα.

Οι δύο πλευρές έχουν προχωρήσει αρκετά στις διαπραγματεύσεις, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι στην Αθήνα είναι και ο μάνατζέρ του Αργεντινού για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό και το κλείσιμο της μεταγραφής.

Πλησιάζει ο Μολό

Πολύ κοντά στη Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται ο Τζαμέλ Αμπντούν και στον Ολυμπιακό ευελπιστούν σύντομα να προχωρήσουν στην ανακοίνωση του αντικαταστάτη του.

Ο λόγος για τον Γιοάν Μολό για τον οποίο ήταν σε συνεχείς επαφές τις προηγούμενες μέρες ο Πιέρ Ισά με τη διοίκηση της Νανσί.

Σύμφωνα με την SportDay, η διαφορά που παρατηρείται στο οικονομικό ανάμεσα στους πρωταθλητές Ελλάδας και τη γαλλική ομάδα δεν είναι τόσο μεγάλη, αφού οι απαιτήσεις της έχουν «πέσει» κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ και αν υποχωρήσουν λίγο ακόμα θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

«Πάω στον Ολυμπιακό»

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Καρλ Μεντζανί. Ο Αλγερινός στόπερ βρέθηκε στη χθεσινή προπόνηση της Μονακό, στην οποία αποχαιρέτησε όλους τους συμπαίκτες του, λέγοντας: «Φεύγω για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό».

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός θα αποκτηθεί ως δανεικός, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να δίνουν ένα ποσό της τάξεως του 1,5 εκατ. ευρώ στους Γάλλους για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και ο παίκτης θα υπογράψει για τα επόμενα τρία χρόνια.

Προχωράει (και) για Ρομπέρτο

Εξελίξεις είναι πιθανό να υπάρξουν και στο θέμα του τερματοφύλακα, αφού τις τελευταίες δύο μέρες στην Ισπανία επιμένουν πως ο Ρομπέρτο της Σαραγόσα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Μίτσελ.

Ο Ρομπέρτο θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προτιμά να έρθει στην Ελλάδα αντί να μεταγραφεί Ατλέτικο, αφού εκεί θα αποτελεί εναλλακτική λύση του Κουρτουά.

Οι Πειραιώτες προτίθενται να πάρουν τον Ισπανό πορτιέρο ως δανεικό και οι ετήσιες απολαβές του θα αγγίξουν τις 700.000 ευρώ. Εφόσον αποκτηθεί ο Ρομπέρτο, τότε ένας εκ των Κάρολ ή Μέγιερι θα πουληθεί.  novasport fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: