Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Έκαναν τη Μελβούρνη... Άνφιλντ!! (video)

Με τον Λουίς Σουάρεζ να επιστρέφει έστω και για λίγα λεπτά, η Λίβερπουλ πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στη Μέλμπουρν Βίκτορι.

Έκαναν τη Μελβούρνη... Άνφιλντ (video)
Παρουσία 95,000 θεατών η Λίβερπουλ πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στην περιοδεία της στην Ασία και την Αυστραλία, με 2-0 απέναντι στη Βίκτορι της Μελβούρνης. Συγκλονιστική ήταν η παρουσία των οπαδών οι οποίοι μετέτρεψαν σε «Ανφιλντ» το «Melbourne Cricket Ground».












Τα βλέμματα όπως ήταν αναμενόμενο στράφηκαν στον Λουίς Σουάρες ο οποίος ωστόσο παρακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης από τον πάγκο. Ο Ουρουγουανός άσος ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή την Κυριακή και όπως εξήγησε ο Μπρένταν Ρότζερς αισθανόταν κουρασμένος και για το λόγο αυτό δεν αγωνίστηκε ως βασικός. Ο Σουάρες πέρασε στο παιχνίδι –αντικαθιστώντας τον Φάμπιο Μπορίνι- 20 λεπτά πριν τη λήξη και ήταν αυτός που έκανε την ασιστ για να πετύχει ο Ιαγκο Ασπας το 2-0 στην εκπνοή του αγώνα.




Αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση του 26χρονου άσου από τις 21 Απριλίου, όταν είχε δαγκώσει τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς στο ματς με την Τσέλσι.

Παρά την εμφάνιση του - όπως αναφέρουν απεσταλμένοι των αγγλικών εφημερίδων- έχει προγραμματιστεί μετά την σημερινή αναμέτρηση, συνάντηση μεταξύ του προπονητή των «κόκκινων» και του Σουάρες στην οποία αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του στο «Ανφιλντ», καθώς ο παίκτης ζήτησε να εξετάσει το ενδεχόμενο μεταγραφής στην Αρσεναλ.

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ Στίβεν Τζέραρντ άνοιξε το σκορ στο 32ο λεπτό, και μισή ώρα αργότερα γνώρισε την αποθέωση όταν παραχώρησε τη θέση του στον Λούκας Λέιβα.



Αυτή ήταν η τρίτη νίκη της Λίβερπουλ σε ισάριθμα φιλικά που έδωσε τον Ιούλιο και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ. Η επόμενη αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στην Ταιλάνδη, από όπου η ομάδα θα επιστρέψει στην Αγγλία.

Οι συνθέσεις :

Μέλμπουρν Βίκτορι : Κόου, Ανσελ, Μπροξαμ, Ναμπουτ, Σελέσκι, Τζειμς Τζεγκο, Πειν, Μακαρούνας, Λειτζερ, Γκάλογουει, Τζέρια

Λίβερπουλ : Τζόουνς, Τζόνσον, Σκρτελ, Γουίσντομ, Ενρίκε, Τζέραρντ(63’ Λούκας), Αλεν, Χέντερσον, Ιμπι, Στέρλινγκ, Μπορίνι (72’Σουάρες)

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: