Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Καββαδάς: «Θα κάνω ό,τι μπορώ»

Έτοιμος να βοηθήσει την Εθνική όπως μπορεί και του ζητηθεί δήλωσε ο αντικαταστάτης του Σοφοκλή Σχορτσανίτη στην Εθνική ομάδα, Βασίλης Καββαδάς.

Καββαδάς: «Θα κάνω ό,τι μπορώ»
Κλήθηκε παραμονή της έναρξης της προετοιμασίας για να καλύψει το κενό του Σοφοκλή Σχορτσανίτη και ανυπομονεί να αρχίσει προπονήσεις με την Εθνική ο Βασίλης Καββαδάς. Έστω κι αν είναι αμφίβολο αν θα καθίσει στην προετοιμασία περισσότερο από μία εβδομάδα ή αν είναι εξαιρετικά δύσκολο να κερδίσει θέση στη δωδεκάδα, ο ίδιος δεν μετανιώνει που θα χάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

«Τα συναισθήματα μου είναι πολύ δυνατά. Είναι πολύ μεγάλη τιμή η κλήση μου στην Εθνική. Μου αρέσει που θα βρίσκομαι με παίκτες και προπονητές υψηλού επιπέδου. Στόχος μου είναι να δουλέψω όσο περισσότερο γίνεται και να είμαι συγκεντρωμένος», δήλωσε ο σέντερ του Πανιωνίου στη SportDay.

Παράλληλα διαβεβαιώνει πως είναι σε καλή κατάσταση. «Δεν έχω σταματήσει καθόλου να προπονούμαι. Ήμουν με τον Πανιώνιο σε μεταβατική περίοδο προπονήσεων που ήταν πολύ δυνατές. Δεν γνώριζα κάτι για την Εθνική», τόνισε.

Όσο για το αν θα βοηθήσει την Εθνική μόνο στο Καρπενήσι ή περισσότερο, απάντησε: «Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Το θέμα είναι να κάνω ό,τι μπορώ, να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος και να αποδείξω πως δίκαια με κάλεσαν να συμμετάσχω στην Εθνική».

Τέλος, ερωτηθείς για τις βλέψεις της επίσημης αγαπημένης, ο 21χρονος άσος είπε: «Η άποψη και η εικόνα μου είναι πολύ καλές γι' αυτή την ομάδα. Υπάρχουν μεγάλες προσωπικότητες, μεγάλα ονόματα άρα υπάρχουν και υψηλοί στόχοι. Θεωρώ πως μπορεί να φτάσει ψηλά». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: