Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Άρης: Αρέσει ο Σιώπης, κοιτάζει και άλλους!!

Την περίπτωση του Μανώλη Σιώπη εξετάζουν «ζεστά» στον Άρη, στον οποίο δοκιμάζονται ο Γιώργος Βαλεριάνος και ο Κερέμ Κιρμίζι. Την τελευταία προσπάθεια για τον Σαρρή καταβάλουν οι Θεσσαλονικείς.

Αρέσει ο Σιώπης, κοιτάζει και άλλους
Ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που είναι σε θέση να βοηθήσουν τον Άρη και ανήκουν στην κατηγορία κάτω των 24 ετών εξετάζουν οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, οι Θεσσαλονικείς βλέπουν με καλό μάτι την περίπτωση του Μανώλη Σιώπη. Ο νεαρός άσος μπορεί να παίξει ως αμυντικός μέσος και δεξιός μπακ, μία θέση που ψάχνουν παίκτη οι «κίτρινοι».

Άλλωστε, σε αυτή τη θέση τον χρησιμοποίησε ο Μίτσελ κατά την προετοιμασία των Πειραιωτών στο Ζέεφελντ, αλλά δεν θα τον πάρει μαζί του στη Γερμανία και θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννη Χατζηνικολάου δοκιμάζει τον Γιώργο Βαλεριάνο και τον Κερέμ Κιρμίζι. Ο πρώτος προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε ως δανεικός σε Θρασύβουλο και ΑΟ Γλυφάδας.

Την περσινή σεζόν έπαιξε στον ΟΦΗ, όμως έμεινε ελεύθερος. Από την πλευρά του, ο Κιρμίζι είναι γεννημένος στις 15 Οκτωβρίου 1991 στην Κωνσταντινούπολη (έχει τουρκική και ελληνική υπηκοότητα).

Πέρυσι αγωνίστηκε στη Γερμανία με τη φανέλα της δεύτερης ομάδας της Αουε στην πέμπτη τη τάξει κατηγορία, ενώ έχει αγωνιστεί στις μικρές ομάδες της Μπάγερν Μονάχου και της Μόναχο 1860 καθώς και στη Χαϊμστέτεν.

Τέλος, ο Άρης καταβάλει την ύστατη προσπάθεια να αποκτήσει τον Γιώργο Σαρρή του Εργοτέλη.

Οι Θεσσαλονικείς κατέθεσαν νέα βελτιωμένη οικονομικά πρόταση για διετές συμβόλαιο στον νεαρό παίκτη, ανεβάζοντας την προσφορά για τον πρώτο χρόνο στις 60.000 ευρώΠηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: