Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Γιώργος Μύρτσος-Θα κάνει κακό στον Ολυμπιακό ο Σαβιόλα!

Ο ανατρεπτικός Γιώργος Μύρτσος δεν βλέπει με καλό μάτι τη μεταγραφή του "τελειωμένου" Σαβιόλα στον Ολυμπιακό! "Ερχεται στην Ελλάδα επειδή δεν μπορεί να πάει σε άλλη ομάδα"!
Είναι επετειακή η μεταγραφή του Σαβιόλα στον Ολυμπιακό, αν ολοκληρωθεί, αφού εδώ και 8-10 χρόνια κάθε καλοκαίρι έρχεται στην Ελλάδα! Προσωπικά θεωρώ ότι είναι στα τελευταία της καριέρας του. Κάποτε ήταν κάτι, όταν ήταν στα ντουζένια του. Με μεγάλο προσόν του την ταχύτητα και ότι χωνόταν στις αντίπαλες άμυνες με τσαμπουκά.
Ήταν όμως, σε χρόνο αόριστο! Ήταν ένα καλό όνομα στην Ευρώπη, αλλά για να έρθει στην Ελλάδα ένας παίκτης που να μιλάει σήμερα γι΄ αυτόν η Ευρώπη, είναι πολύ δύσκολο. Είναι σαν να έρθει ένας επιχειρηματίας να επενδύσει σε κάποια επιχείρηση που έχει ναυαγήσει. Γίνεται αυτό; Έτσι είναι και ο Σαβιόλα, αν τελικά υπογράψει στον Ολυμπιακό. Αν έρθει, θα είναι γιατί δεν έχει πού αλλού να πάει!
Δεν θα τη θεωρήσω μεγάλη μεταγραφή, από πλευράς αποτελεσματικότητας μέσα στο γήπεδο. Κάποιοι θα πούνε, βέβαια, ότι είναι μεγάλο όνομα. Δεν παύει, όμως, να είναι στα τελειώματά του. Αν από τον Ολυμπιακό θέλουν να χρυσώσουν το χάπι για την αποχώρηση του Τζιμπούρ και του Αμπντούν και ψάχνουν απλώς να πάρουν ένα μεγάλο όνομα, είναι άλλο θέμα.
Προσωπικά, πάντως, προτιμώ τον Μήτρογλου. Αν είναι να έρθει ο Σαβιόλα και να μείνει στον πάγκο ο Μήτρογλου, ίσως και να κάνει κακό στον Ολυμπιακό η μεταγραφή του. Και για να προλάβω κάποιους που, ίσως, προτρέξουν και πούνε ότι είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός στις προπονήσεις κ.λπ, τους ενημερώνω ότι δεν θα υπάρξει κανένας ανταγωνισμός. Είναι δεδομένο ότι θα παίζει η μεγάλη μεταγραφή, τουλάχιστον τους πρώτους μήνες, όποια απόδοση κι αν έχει. Γι΄ αυτό λέω ότι στον Ολυμπιακό χρειάζεται σοβαρότερος προγραμματισμός...

Δεν υπάρχουν σχόλια: