Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

500 φανέλες σε μια μέρα!

Πρώτη μέρα χθες(24/7) της λειτουργίας της νέας μπουτίκ του ΠΑΟΚ και πουλήθηκαν περισσότερες από 500 εμφανίσεις της ομάδας. Οι περισσότερες ήταν η ριγέ εμφάνιση όπου έκλεψε και τις εντυπώσεις.
Εντυπωσιασμένοι από τις αλλαγές έμειναν όσοι επισκέφθηκαν χθες την ανακαινισμένη μπουτίκ του ΠΑΟΚ. Οι αλλαγές τόσο στο χώρο, όσο και στα προϊόντα και την εξυπηρέτηση ήταν κάτι παραπάνω από εμφανείς.
Τα νούμερα που προκύπτουν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του καταστήματος είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά. Περισσότεροι από 5.000 φίλαθλοι μπήκαν μέσα στο κατάστημα, σύμφωνα με το ηλεκτρονικό μηχάνημα μέτρησης στην είσοδο του PAOK Megastore!
Πουλήθηκαν λίγο περισσότερες από 500 φανέλες, ενώ το περυσινό ρεκόρ διάθεσης σε μια μέρα ήταν 122! Οι πορτοκαλί φανέλες μάλιστα εξαντλήθηκαν, ενώ τη μερίδα του λέοντος είχε η ριγέ φανέλα, που “ντεμπουτάρισε” στο χθεσινό φιλικό. Σημειωτέον ότι έφυγαν πολλές φανέλες τερματοφύλακα.
Εκτός από τις φανέλες, πολύς κόσμος ενδιαφέρθηκε και εν τέλει αγόρασε τα προπονητικά είδη του ΠΑΟΚ, καθώς και για εξοπλισμό αγώνων, όπως ποδοσφαιρικά παπούτσια, επικαλαμίδες κλπ.
Χαρακτηριστικό είναι πως σήμερα, τη μέρα μετά το φιλικό, η μπουτίκ εξακολουθεί να δουλεύει σε ρυθμούς που αρμόζουν σε ημέρα αγώνα, τουλάχιστον με τα περυσινά στοιχεία!
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: