Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

«Χόρεψε» στη βροχή η Σάντερλαντ!!

Η Σάντερλαντ ήταν η μεγάλη νικήτρια στον «εμφύλιο» με την Τότεναμ για το Premier League Asia Trophy. Η ομάδα του Πάολο Ντι Κάνιο επικράτησε με 3-1.

«Χόρεψε» στη βροχή η Σάντερλαντ
Στον τελικό του τουρνουά προκρίθηκε η Σάντερλαντ μετά τη νίκη της επί της Τότεναμ με 3-1 σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη κάτω από δύσκολες συνθήκες καθώς η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο και για το λόγο αυτό η σέντρα έγινε με 30 λεπτά καθυστέρηση και η διάρκεια κάθε ημιχρόνου ήταν 40 λεπτά.

Ο Σίγκουρντσον άνοιξε το σκορ για την Τότεναμ στο 27’, ενώ έξι λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση με τον Καμπράλ. Οι «μαυρόγατες» πήραν κεφάλι στο σκορ στο 64’ με τον Μπράουν και το 3-1 διαμόρφωσε στο 79’ ο Μόμπεργκ Καρλσον.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βέλγος αμυντικός της Τότεναμ Γιαν Βερτόγκεν πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις δέκα λεπτά και αποχώρησε με φορείο καθώς έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο. Στην προσπάθεια του να πηδήξει για μια κεφαλιά ο 26χρονος άσος προσγειώθηκε άσχημα τραυματίζοντας το γόνατο του.

Η Σάντερλαντ θα αντιμετωπίσει στον τελικό την  Μάντσεστερ Σίτι που νίκησε 1-0 την South China  στον άλλο ημιτελικό.

Οι συνθέσεις:

Τότεναμ: Γκόμες (40 Φρίντελ), Γουοκερ, Κόκερ (40 Βερτόγκεν (50 Φραιερς)), Ντόουσον, Ρόουζ, Χαντλστόουν (70 Τάουνσεντ), Λένον (40 Ντεφό), Πάρκερ, Ντέμπσι (70 Κάρολ), Σιγκουρντσόν, Αντεμπαγιόρ

Σάντερλαντ: Μανόνε, Γκάρντνερ, Κόλμπακ, Ο’Σει, Μπράουν, Καμπραλ, Λάρσον (60 Μπα), Τζόνσον (60 Μομπεργκ Κάρλσον), Τζιακερίνι (77 ΜακΚλιν), Σεσενιόν, Αλτιντορ (73 Γουίκαμ)




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: