Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Δικός του ο Σαβιόλα!!

Ο Χαβιέρ Σαβιόλα είναι οριστικά παίκτης του Ολυμπιακού. Ο 32χρονος Αργεντινός έφτασε στα γραφεία, αποθεώθηκε από 2.500 φιλάθλους, υπέγραψε και πήρε… σπίτι τη φανέλα με το νούμερο «9».

Δικός του ο Σαβιόλα!
Η «βόμβα» έσκασε και δεν ήταν καθόλου βραδυφλεγής. Ο Ολυμπιακός Με συνοπτικές διαδικασίες έκανε τη μεταγραφή του καλοκαιριού και μία από τις μεγαλύτερες στην ιστορία του ντύνοντας στα ερυθρόλευκα τον Χαβιέρ Σαβιόλα.

Ο Αργεντινός σταρ ήρθε ινκόγκνιτο στις 16:50 στην Αθήνα, αλλά η έλευσή του στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας μόνο απαρατήρητη δεν ήταν. Έφτασε εκεί στις 20:45 μέσα σε αποθέωση από 2.500 και πλέον φίλους του Ολυμπιακού που είχαν κατακλύσει από νωρίς την περιοχή.

Λίγη ώρα αργότερα έφτασε πεζός ο Βαγγέλης Μαρινάκης γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο που φώναζε «είναι τρελός ο πρόεδρος» και αποχώρησε χαμογελαστός περίπου 15 λεπτά μετά, έχοντας φέρει εις πέρας την αποστολή του.

Ο Χαβιέρ Σαβιόλα συμφώνησε σε όλα για διετές συμβόλαιο έναντι 1,6 εκατ. ευρώ το χρόνο συν 400.000 ευρώ ως μπόνους, ενώ πήρε… σπίτι τη φανέλα με το νούμερο «9».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: