Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Διακανονισμός και με Μενδρινό

Με πολύ καλούς ρυθμούς εξελίσσεται η προσπάθεια της ΠΑΕ Άρης, να αποσπάσει οριστικές υπογραφές από πιστωτές, στα πλαίσια της διαδικασίας υπαγωγής στο άρθρο 99. Μετά τον Θέμη Κουλουχέρη, που υπέγραψε τα σχετικά έγγραφα διακανονισμού τη Δευτέρα, χθες ήταν η σειρά του Κώστα Μενδρινού, να βάλει κι αυτός τη δική του υπογραφή στα έγγραφα, με τους «κίτρινους» να κλείνουν με τον τρόπο αυτό ένα ακόμη σημαντικό «μέτωπο».

Η προσπάθεια όμως, ασφαλώς και δεν σταματάει, αλλά αντιθέτως προχωρά με πολύ γρήγορους ρυθμούς, μιας και θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός του ερχόμενου μήνα. Από σήμερα, σειρά παίρνουν άλλοι πιστωτές.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει, τη σκυτάλη αναμένεται να πάρουν οι Γιάκομπ, Πρίττας, Κούπερ, Καζναφέρης και Βελλίδης. Άπαντες έχουν δεχθεί να βάλουν… νερό στο κρασί τους, μειώνοντας αισθητά τις απαιτήσεις τους, αφού είναι χαρακτηριστικό ότι οι περισσότεροι δέχθηκαν αδιαμαρτύρητα «κούρεμα» της τάξεως (τουλάχιστον) 20-30%.

Τα ονόματα των Βελλίδη και Καζναφέρη, μπορεί αρχικά να προκαλούν έκπληξη, όμως οι «κίτρινοι» τους οφείλουν χρήματα από προηγούμενες χρονιές και είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να φτάσουν σε οριστικές συμφωνίες μαζί τους, προκειμένου να αποφύγουν το ενδεχόμενο κάποιας προσφυγής, όπως έγινε άλλωστε και με τους Παπαστεριανό και Παπαζαχαρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: