Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

«Μπορεί την Ευρώπη ο Άρης»

Στο ραδιόφωνο του Arena 89,4 φιλοξενήθηκε ο Νίκος Πασιαλής όπου αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας του Άρη Κ20, που ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της στην Νάουσα.
Αναλυτικά:
«Το ποδόσφαιρο εκεί που έφτασε χρειάζεται τους νέους ποδοσφαιριστές. Κοιτάμε κυρίως να έχουμε αθλητές. Από εκεί και πέρα μετράει το μυαλό μετράει και η τεχνική αλλά πρωταρχικό ρόλο μετράει η φυσική κατάσταση.  Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την διάθεση των παιδιών. Το μόνο πρόβλημα που έχουμε είναι ότι πρέπει να ανεβάζουμε παίκτες στο ανδρικό πριν την ώρα τους. Το ιδανικό είναι να πηγαίνεις για πρωτάθλημα και να μπορείς  να ανεβάζεις και παίκτες. Αυτή την στιγμή ο στόχος μας είναι να δώσουμε όσους περισσότερους παίκτες μπορούμε στο ανδρικό λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.
Για τον Γιάννη Χατζηνικολάου:
«Με τον Γιάννη Χατζηνικολάου είμαστε χρόνια φίλοι σαν οικογένεια. Θα ήταν παράδοξο να μην είμαστε κοντά και να μην συζητάμε. Είναι φιλόδοξος. Καλό είναι που κρατάει κάποιες αποστάσεις και εμπνέει σεβασμό στους παίκτες. Είναι γνώστης της νοοτροπίας του Άρη, θέλει επιτυχίες και τίτλους και πιστεύω ότι θα πάει καλά»
Για τον Άρη:
«Δεν έχω δει ακόμη την ομάδα λόγω της δουλειάς. Ξέρω ότι οι παίκτες είναι καλοί. Οι πιτσιρικάδες που αγωνίστηκαν πέρσι πλέον έχουν την εμπειρία και θα είναι καλύτεροι. Πιστεύω ότι δεν θα αντιμετωπίσει τα περσινά προβλήματα, υπάρχει μία σταθερή διοίκηση και οι κινήσεις είναι θετικές. Χρειάζονται μερικά ακόμη άτομα αλλά είμαι αισιόδοξος. Έχουμε καλή παράδοση στην έδρα του Απόλλων και αν η ομάδα είναι έτοιμη δεν θα έχει κανένα πρόβλημα για την πρώτη αγωνιστική. Το πρόγραμμα του Άρη είναι καλό.
Για το πρωτάθλημα:
«Δεν το βλέπω καλύτερο από πέρσι. Και γι ‘ αυτό είμαι αισιόδοξος. Οι άλλες ομάδες δεν έχουν ενισχυθεί και πιστεύω ότι ο Άρης μπορεί να χτυπήσει την πόρτα της Ευρώπης»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: