Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Εχει ανάγκη από ηγέτες…!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει πως ο Παναθηναϊκός έχει απόλυτη ανάγκη από παίκτες –ηγέτες, παίκτες με προσωπικότητα. Το πρώτο συμπέρασμα που μπορείς να βγάλεις βλέποντας διαμορφωμένο μέχρι τώρα το ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι ότι έχει απόλυτη ανάγκη από παίκτες –ηγέτες, παίκτες με προσωπικότητα. Η αποχώρηση κάποιων παικτών και η μη απόκτηση κάποιων άλλων έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο κενό προσωπικοτήτων στα αποδυτήρια. Ρόλο που θα μπορούσε να παίξει ο Γιούρκας Σεϊταρίδης , αν έμενε.
Ρόλο, που θα έπαιζε σίγουρα ο Καραγκούνης αν δεν εμφανιζόταν ξαφνικά η Φούλαμ και επέστρεφε στην ομάδα. Πλέον έχει μείνει μόνος και έρημος από τους παλιούς στα αποδυτήρια ο Καρνέζης και αν παραχωρηθεί και αυτός τότε δεν θα υπάρχει κανείς. Τα νέα παιδιά που θα προωθηθούν φέτος κινδυνεύουν να «καούν» , αν δεν έχουν κάποιους έμπειρους συμπαίκτες με προσωπικότητα και αν παίξουν μαζικά στην ενδεκάδα.
Για αυτό πιστεύω, ότι από εδώ και πέρα , όσες μεταγραφές γίνουν μέλημα της τεχνικής ηγεσίας θα πρέπει να είναι παίκτες με παραστάσεις, παίκτες μπαρουτοκαπνισμένοι, παίκτες με εμπειρία. Που στα δύσκολα θα βγουν μπροστά. Ο Παναθηναϊκός αυτή την στιγμή πραγματικά….υποφέρει από την απουσία τέτοιων παικτών. Ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του έχουν δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, που βοηθάει τους νέους παίκτες να αισθάνονται άνετα και να μην φοβούνται για τις ευθύνες που κουβαλάνε στις πλάτες τους.
Αυτό, όμως, δεν φθάνει στην διάρκεια της χρονιάς και όταν θα αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια. Δεν θέλει και πολύ να τα πάρει από κάτω τα πιτσιρίκια αν τα αποτελέσματα δεν βοηθήσουν και μετά να τρέχεις και να μην φθάνεις. Για αυτό χρειάζονται άμεσα αυτοί οι τέσσερις-πέντε παίκτες που θα μπουν στην ενδεκάδα και θα βοηθήσουν με την προσωπικότητά τους.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: