Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Καρνέζης και μεταγραφές!!

Τα χρήματα που θα φέρει η μεταγραφή του Ορέστη Καρνέζη στον Παναθηναϊκό θα είναι εκείνα που θα βοηθήσουν την ομάδα να ολοκληρώσει τις μεταγραφικές της κινήσεις.

Καρνέζης και μεταγραφές
Στη μοναδική θέση που δεν θα έχει θέση πρόβλημα ο Παναθηναϊκός αν χάσει τον βασικό του παίκτη είναι αυτή του τερματοφύλακα. Ναι μεν, ο Ορέστης Καρνέζης ήταν και είναι από τους βασικούς συντελεστές του «τριφυλλιού» και είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά η οικονομική κατάσταση των «πρασίνων» δεν είναι και στα καλύτερα της.

Ο διεθνής γκολκίπερ βρίσκεται μια ανάσα από την Ουντινέζε, η οποία προσφέρει 800.000 ευρώ, χρήματα με τα οποία ο Παναθηναϊκός θα καλύψει αρκετά κενά στο ρόστερ. Και δεν αναφερόμαστε στην περίπτωση του Μαχαμαντού Ντιαρά. Ο Αφρικανός αποτελεί μια πολύ ποιοτική λύση και με τις ηγετικές ικανότητες που διαθέτει μπορεί να γίνει ο «αρχηγός» του νέου «τριφυλλιού».

Ο Νίκος Νταμπίζας προσπαθεί να ολοκληρώσει επιτυχώς τις συζητήσεις που έχει ανοίξει με έναν στόπερ και έναν χαφ και ελπίζει πως μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας να τα έχει καταφέρει. Με τους δύο παίκτες συν τον Ντιαρά, ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει ικανοποιηθεί αρκετά και θα μπορεί να κάνει πιο άνετα τη δουλειά του.

Αναφορικά με τη θέση του τερματοφύλακα, στο ρόστερ υπάρχει ακόμα ο Καπίνο αλλά και ο Ταμπάκης, ο οποίος ήταν πολύ καλός στην προετοιμασία. Την τριάδα των τερματοφυλάκων θα «κλείσει» λογικά ο Κοτσόλης που γνωρίζει άριστα την ομάδα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: