Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

«Πρεσάρει» για Ιμπραΐμοβιτς!!

Όλο και πιο ζεστά εξετάζουν στη Μάντσεστερ Σίτι το ενδεχόμενο να κάνουν προσπάθεια για την απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

«Πρεσάρει» για Ιμπραΐμοβιτς!
Ο Σουηδός αστέρας δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα στην προετοιμασία της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ φημολογείται πως δεν θέλει να ακολουθήσει τον Κάρλο Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το «βαρύ φορ» που ψάχνει ο Μανουέλ Πελεγκρίνι για τη γραμμή κρούσης της Μάντσεστερ Σίτι, δεν αποκλείεται να είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, οι «πολίτες» εξετάζουν όλο και πιο ζεστά την περίπτωσή του, έχοντας μάθει ορισμένα… ενθαρρυντικά στοιχεία.

Ο «Ίμπρα», φέρεται να μην θέλει να συνεργαστεί με τον Λοράν Μπλαν και να είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν. Επιπλέον, διάφορα σενάρια τον θέλουν να έχει «στραβώσει» και με τη διαφαινόμενη άφιξη του Έντινσον Καβάνι στους Πρωταθλητές Γαλλίας.

Επιπλέον, αρνήθηκε κάλεσμα του πρώην προπονητή του στην Παρί, Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος ανέλαβε πλέον τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι δέκα μέρες επιπλέον άδειας που πήρε ο παίκτης από τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας, μπορεί να αποδειχθούν καθοριστικές για το μέλλον του, αφού το συγκεκριμένο διάστημα έχει πάρει τη μορφή… διορίας για τη Μάντσεστερ Σίτι, ώστε να κάνει αποφασιστική κίνηση για την απόκτηση του Σουηδού.

Ένα ποσό κοντά στα 20 εκατ. λίρες ενδεχομένως να αποδειχθεί αρκετό για να αποσπάσει τη συγκατάθεση της Παρί Σεν Ζερμέν για την παραχώρηση του υψηλόσωμου φορ, με τον τελευταίο, να δέχεται ακόμα και μείωση στο μισθό του, προκειμένου να φύγει από την «πόλη του Φωτός».

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: