Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Άγριο… κράξιμο σε Οσβάλντο!!

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι ο Πάμπλο Οσβάλντο, καθώς καθημερινά στις προπονήσεις της Ρόμα δέχεται φραστικές επιθέσεις από τους οπαδούς.

Άγριο… κράξιμο σε Οσβάλντο
Ένας... πανικός επικρατεί στη Ρόμα με την περίπτωση του Πάμπλο Οσβάλντο, ο οποίος καθημερινά στην προπόνηση δέχεται φραστικές… επιθέσεις από τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι επιθυμούν διακαώς την αποχώρησή του.

Ο επιθετικός των «τζιαλορόσι» βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς ακούει συνεχώς προσβολές από τους οπαδούς.

«Φύγε από τη Ρόμα, που παραπονιέσαι όλη την ώρα», «για σένα ο σεβασμός είναι άγνωστη λέξη», «εξαφανίσου από τη Ρόμα», «είσαι ο χειρότερος που έχει η ομάδα», είναι μερικά από αυτά που του ακούει καθημερινά ο Οσβάλντο.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο ο 27χρονος επιθετικός που γίνεται δέκτης προσβολών από τους οπαδούς, καθώς το ίδιο συμβαίνει και με τους Πιάνιτς και Μπλατζαρέτι. Η κατάσταση στη Ρόμα πραγματικά έχει… ξεφύγει και αναζητείται άμεσα λύση, ώστε να μπορέσει η ομάδα να συνεχίσει απερίσπαστη την προετοιμασία της, χωρίς όλα αυτά τα προβλήματα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: