Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Στην «κρεμάλα» ο Τσάβι!!

Μία ακόμα απώλεια μετράει το κλαμπ των εργένηδων, αφού ο Τσάβι παντρεύτηκε το Σάββατο την Νούρια Κουνιγιέρα στη Χιρόνα, παρουσία περίπου 180 καλεσμένων.
Ο άσος της Μπαρτσελόνα αποφάσισε να μπει κι αυτός με τη σειρά του στην... κρεμάλα και να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου. Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στον «Βοτανικό Κήπο» της Χιρόνα, όπου το «παρών» έδωσε αρκετός κόσμος από τις τάξεις της Μπαρτσελόνα κι όχι μόνο.
Η τελετή ξεκίνησε περίπου στις 19:30, αλλά ο διεθνής άσο έφτασε στις 18:00, με μία μαύρη Mercedes. Δεύτερος κατά σειρά έκανε την εμφάνισή του ο Βίκτορ Βαλντές με τη σύζυγό του Γιολάντα Καρμόνα, για να ακολουθήσουν και οι Μπούσκετς, Εθκιέρο, Ολεγιέρ, Γκάμπρι Γκαρσία, Χορκέρα, ο Ετσεμπερία, αλλά και ο γιατρός της Μπαρτσελόνα, Ρικάρντο Προύνα.
Φυσικά δεν έλειψαν και οι συμπαίκτες του Φάμπρεγας, Μασκεράνο, Πέδρο, Ζόρντι Άλμπα, Ινιέστα, προεξάρχοντος βεβαίως του Λιονέλ Μέσι. Εκπροσώπηση παράλληλα είχε και η Ρεάλ Μαδρίτης, αφού ο καλός φίλος του Τσάβι, Ίκερ Κασίγιας δεν θα μπορούσε να λείψει από τη γαμήλια τελετή μαζί με την εντυπωσιακή σύζυγό του και αθλητική ρεπόρτερ, Σάρα Καρμπονέρο. Στον αντίποδα έλειψαν ο Πικέ με τη Σακίρα, που βρίσκονταν σε ταξίδι eκτός Ισπανίας.
Όσο για τη νύφη κατέφθασε με μία Bentley περίπου στις 19:20.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: