Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Χατζηνικολάου : «Καλή αμυντική λειτουργία»

Τα συμπεράσματα του και τις εντυπώσεις του εξεφρασε με τις δηλώσεις του ο Γιάννης Χατζηνικολάου που είπε για το φιλικό με την Λίτεξ
“Πολύ διάθεση από τα παιδιά καικαλή πειθαρχία σε όλο το 90λεπτο. Χρειαζόμαστε περισσότερη δουλειά στην κυκλοφορία της μπάλας για βγαίνει πιο γρήγορα η ομάδα στην επίθεση. Με κάποιους ποιοτικούς παίκτες που προσπαθούμε να βελτιωθούμε, ελπίζω να το πετύχουμε αυτό.
Αυτό που μου άρεσε πολύ πάντως ήταν ήταν η πειθαρχία και η αμυντική λειτουργία. Για το ρυθμό που βρίσκουν μερικοί παίκτες, όπως οι Μανιάς και Τριανταφυλλάκος: “Είναι φυσιολογικό και αυτό γίνεται  μέσα από τη σκληρή δουλειά. Όπως και το ότι δεν έχουν την απαραίτητη φρεσκάδα. Αν ήταν πιο φρέσκοι., θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει”.
Για  τις μετεγραφές : “Έτσι όπως είμαστε, σε πολλές θέσεις χρειαζόμαστε ενίσχυση, αλλά μας δένει τα χέρια ο νόμος. Αλλιώς θα ήμασταν πολύ διαφορετική ομάδα. Πρέπει να βρούμε κάποιες λύσεις σε καίριες θέσεις και Έλληνες κάτω των 24 για να βοηθήσουν”.
Για τα δικά του συμπεράσματα: “Μέσα από τις προπονήσεις δεν κάνουμε τίποτα άλλο από τους να πιέζουμε για να βγάλουν κάποια πράγματα που θέλουμε. Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά χρειάζεται δουλειά ακόμα”.
Για το αν περιμένει την άφιξη κάποιου παίκτη: “Μίλησα με τον πρόεδρο και μπορεί να έχουμε αφίξεις”.
Για τον Μπουζάνη: “Είναι ένας φέρελπις τερματοφύλακας, Ξέραμε ότι είναι πίσω σε κάποια κομμάτια και χρειάζεται δουλειά ακόμα. Προέρχεται πάντως από μια ποδοσφαιρική σχολή που είναι σε πολύ καλό επίπεδο”.
Για τον κόσμο : “Από εκεί ξεκίνησα, μετά ήρθα στον αγωνιστικό χώρο και τώρα κάθομαι στον πάγκο. Άρα υπάρχει κάποιο δέσιμο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: