Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Δεν γίνεται ΑΛΛΙΩΣ!!

O Tάσος Νικολογιάννης εξηγεί στο blog του ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει την... πολυτέλεια να κρατάει παίκτες όταν φτάνουν διόλου ευκαταφρόνητες προτάσεις όπως στις περιπτώσεις Μαυρία και Καρνέζη!
Καταλαβαίνω την ανησυχία του κόσμου για την παρουσία του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα. Καταλαβαίνω, ότι όταν έχεις αδύναμο ρόστερ και πουλάς και Μαυρία και Καρνέζη ο κόσμος δικαιολογημένα αναρωτιέται που θα φτάσει ο φετινός Παναθηναϊκός. Επίσης καταλαβαίνω τον κόσμο του Παναθηναϊκού που δεν αντέχει μία ομάδα που ήταν πρωταγωνίστρια για χρόνια να μεταβάλεται σε κομπάρσο και να μην μπορεί καν να προφέρει την λέξη πρωταθλητισμός. Αυτό, όμως, που πρέπει να γίνει κατανοητό στον κόσμο είναι ότι ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Αν η ομάδα δεν αυξήσει τα έσοδά της από μία, δύο πωλήσεις παικτών κατά 3-4 εκ. ευρώ η χρονιά οικονομικά ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ και η ομάδα ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ. Μακάρι αύριο το πρωί να εμφανιζόταν ένας μεγιστάνας να έβαζε 20-25 εκ. ευρώ και να λυνόταν το πρόβλημα. Δυστυχώς δεν υπάρχει κανείς.
Και ο Αλαφούζος , όσο μπορεί βάζει, παραπάνω δεν μπορεί. Και ο κόσμος όσο μπορεί βοηθάει, παραπάνω δεν μπορεί. Αρα δύο λύσεις υπάρχουν. Η πουλάς έναν , δύο παίκτες κινείσαι με αυτά τα χρήματα να πάρεις 4-5 έμπειρους παίκτες και το παλεύεις να σώσεις την χρονιά, η δεν πουλάς τίποτα, μένεις με αυτούς που έχεις και κινδυνεύεις να σκάσεις και οικονομικά μέσα στην χρονιά και αγωνιστικά να γίνεις όπως η περσινή ΑΕΚ. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να την συνειδητοποιήσουμε όλοι μας.
Σε αυτή την δύσκολη στιγμή που βρίσκεται η ομάδα αποφασίζεις σαν οπαδός. Η στηρίζεις την προσπάθεια και συμπαραστέκεσαι στα παιδιά κατανοώντας το δύσκολο έργο τους, η δεν αντέχεις να το βλέπεις αυτό και δεν πας Λεωφόρο και κάθεσαι σπίτι η πας για καφέ. Ότι χειρότερο θα είναι για αυτή την ομάδα να αισθάνεται ότι παίζει εκτός έδρας αντί στην έδρα της στην Λεωφόρο….Η χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη και χρειάζεται γερό στομάχι για όσους αποφασίσουν να στηρίξουν….
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: