Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Η… Μεγάλη εβδομάδα του Αστέρα!!

Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καρπενήσι, μπορεί να μην αποτελεί κριτήριο, όμως φανέρωσε αδυναμίες των Αρκάδων που… «τρέχει» να διορθώσει ο Τσιώλης. Σημαντική εβδομάδα για ενίσχυση.

Η… Μεγάλη εβδομάδα του Αστέρα
Το αρνητικό αποτέλεσμα του Αστέρα Τρίπολης στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα, προφανώς και δεν… φέρνει την καταστροφή στο στρατόπεδο του Αστέρα, δείχνει όμως την ανάγκη της ομάδας για ενίσχυση.

Οι απουσίες των Φούλοπ, Σανκαρέ, Ράγιος, Αλβάρες, Περόνε, κυρίως, είναι δεδομένες και όπως είναι λογικό θα αποκτηθούν παίκτες που θα καλύψουν τα κενά τους. Μέσα στην εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις και ο μεγάλος στόχος είναι κάποιοι από τους παίκτες να παίξουν, ακόμα και στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του συλλόγου.

Ήδη, σε αυτό το πλάνο κινείται η ομάδα με την απόκτηση των Χουάνμα και Μπαράλες, οι οποίοι έχουν ενσωματωθεί και δουλεύουν καθημερινά στο Καρπενήσι για να είναι έτοιμοι και να διεκδικήσουν την θέση στην κορυφή της επίθεσης, εκεί όπου την Παρασκευή αγωνίστηκε ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις.

Πληροφορίες, αναφέρουν πως οι Αρκάδες είναι κοντά στην απόκτηση ενός παίκτη που έχει καταγωγή από την Λατινή Αμερική και αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το όνομά του. Μάλιστα, όπως λένε πηγές από την Αρκαδία, θα προκαλέσει μεταγραφικό «μπαμ» η κίνηση αυτή, εάν έχει θετική κατάληξη.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: