Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Ιγιαραμέντι, ο πιο ακριβός!!

Όταν η Ρεάλ Μαδρίτης αποφασίζει να τα «σκάσει» για Ισπανούς παίκτες, το κάνει. Ο Ασιέρ Ιγιαραμέντι αποτελεί το πιο δαπανηρό απόκτημα -γηγενή ποδοσφαιριστή- της «βασίλισσας».

Ιγιαραμέντι, ο πιο ακριβός!
Ούτε λίγο, ούτε πολύ η Ρεάλ Μαδρίτης «ξηλώθηκε» για να αποκτήσει τον Ασιέρ Ιγιαραμέντι. Το κόστος της μεταγραφής του από την Σοσιεδάδ έφτασε στα 39 εκατ. ευρώ, ποσό ρεκόρ στην ιστορία των Μαδριλένων για Ισπανό ποδοσφαιριστή. Και είναι μόλις 23 ετών.

Τα… πρωτεία μέχρι πρότινος ανήκαν στον Τσάμπι Αλόνσο. Η «βασίλισσα» είχε αποκτήσει τον διεθνή άσο το 2009 από την Λίβερπουλ, προσφέροντας στους «κόκκινους» 30 εκατ. ευρώ. Η Ρεάλ φέτος δεν πήρε μόνο τον Ιγιαραμέντι από την ισπανική αγορά. Πήρε και τον Ίσκο. Και για να τον κάνει δικό της, χρειάστηκε να δαπανήσει 29 εκατ. ευρώ, ούτως ώστε η Μάλαγα να αφήσει το next best thing των Ιβήρων να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Την πεντάδα των πιο ακριβών μεταγραφών των Μαδριλένων κλείνει ο Σέρχιο Ράμος. Το 2005 μετακόμισε στην Μαδρίτη από την Σεβίλλη, όμως δεν θα γινόταν η μεταγραφή, αν οι Ανδαλουσιάνοι δεν έβαζαν στα ταμεία τους περίπου 27 εκατ. ευρώ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: