Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Τεόντοσιτς: «Ελπίζω να είμαι έτοιμος για το Ευρωμπάσκετ»

Ο Μίλος Τεόντοσιτς αναρρώνει από τον τραυματισμό του στην κνήμη και ευελπιστεί να είναι έτοιμος για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Τεόντοσιτς: «Ελπίζω να είμαι έτοιμος για το Ευρωμπάσκετ»
Αισιόδοξος ότι θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην εθνική ομάδα της Σερβίας στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, δήλωσε ο Μίλος Τεόντοσιτς. Ο 26χρονος γκαρντ που τραυματίστηκε στην κνήμη, στα τέλη Μαΐου στα play offs του ρωσικού πρωταθλήματος, έχει ήδη αρχίσει να περπατάει, ωστόσο χρειάζεται πολλή δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο όπως ο ίδιος εξήγησε.

«Είμαι πολύ καλύτερα. Επιτέλους ξεκίνησα να περπατάω όμως αυτό απέχει από τη διαδικασία των προπονήσεων. Θα συνεχίσω την αποθεραπεία μου στο Βελιγράδι και ελπίζω να είμαι έτοιμος γρήγορα ώστε να βοηθήσω την εθνική ομάδα στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. Πάντα θέλω να αγωνίζομαι για την εθνική και όλοι πρέπει να δείχνουν την υποστήριξή τους σε αυτή, ειδικά τώρα που έχουμε αρκετούς νεοφερμένους», είπε ο Τεόντοσιτς και σχολίασε για τους Σέρβους συμπαίκτες του που παρότι κλήθηκαν στην εθνική, αρνήθηκαν να συμμετάσχουν ο καθένας για τους λόγους του:

«Είναι απόφασή τους και τη σέβομαι, δεν κατηγορώ κανένα. Παρόλα αυτά υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί παίκτες και καλό είναι στην εθνική να παίζει όποιος θέλει και όχι με πίεση. Με νέους παίκτες και την ενέργεια που θα προσδώσουν νομίζω θα είμαστε καλοί. Έχουμε υψηλό κίνητρο να δείξουμε στη Σλοβενία τι αξίζουμε».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: