Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Ευρωμπάσκετ vs Europa League στον ΑΝΤ1!!

Το γεγονός ότι ο ΑΝΤ1 θα δείξει μέρος του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας ίσως προκαλέσει ένα ζήτημα με τις μεταδόσεις της 19ης Σεπτεμβρίου.

Ευρωμπάσκετ vs Europa League στον ΑΝΤ1!
Την συγκεκριμένη μέρα κάνουν πρεμιέρα οι όμιλοι του Europa League και το κανάλι του Αμαρουσίου θα δείξει την πρώτη επιλογή που θα είναι αγώνας ελληνικής ομάδας (αν πάνε καλά τα πράγματα στα προκριματικά).

Στις 19 Σεπτεμβρίου, όμως, είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν και οι προημιτελικοί του Ευρωμπάσκετ ο ένας εκ των οποίων θα διεξαχθεί στις 21.00. Το πρόβλημα θα προκύψει αν στα προημιτελικά περάσει η Εθνική μας και το παιχνίδι πέσει στις 21.00. Ο αγώνας του Europa που θα μεταδώσει ο ΑΝΤ1 θα είναι στις 20.00 ή στις 22.05.

Με βάση τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Ευρωμπάσκετ που αποκτάει ο ΑΝΤ1, θα δείχνει το παιχνίδι της Εθνικής στη φάση των ομίλων συν μία αναμέτρηση κάθε αγωνιστική. Θα δείξει ακόμα δύο απ' τους προημιτελικούς, τους ημιτελικούς και τον τελικό (όλα τα άλλα παιχνίδια στον ΟΤΕ).

Δεν είναι σίγουρο ότι θα προκύψει το πρόβλημα, αλλά υπάρχει μία πιθανότητα και το σκέφτονται στο κανάλι του Αμαρουσίου. Σε αυτή την περίπτωση θα ζητηθεί να αλλάξει ώρα το παιχνίδι της Εθνικής μας.

Τέλος, θα πρέπει να τονιστεί πως ο ΑΝΤ1 έχει κανάλι στην Σλοβενία (Planet TV), το οποίο θα βοηθήσει (με συνεργεία) στην κάλυψη του ρεπορτάζ του Ευρωμπάσκετ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: