Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Ξεμούδιασε με «τεσσάρα» η Λίβερπουλ!! (video)

Μια πολύ δυνατή προπόνηση ήταν για τη Λίβερπουλ η πρώτη φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας, αφού επικράτησε 4-0 της Πρέστον στο «Deepdale».

Ξεμούδιασε με «τεσσάρα» η Λίβερπουλ (video)
Μια πολύ δυνατή προπόνηση ήταν για τη Λίβερπουλ η πρώτη φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας, αφού επικράτησε 4-0 της Πρέστον στο «Deepdale», στη συμπλήρωση 100 ετών από τη γέννηση του Μπιλ Σάνκλι. Άνοιξε λογαριασμό ο Ιάγο Άσπας, καλά δείγματα από Ασαϊντί και Ίμπε.

Οι ποδοσφαιριστές του Μπρένταν Ρότζερς «ξεμούδιασαν» στη φιλική αναμέτρηση με την Πρέστον, εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία για να παίξουν ελεύθερο ποδόσφαιρο και να δοκιμάσουν τις αντοχές του έπειτα από λίγες μόλις μέρες προπονήσεων.

Ο Φελίπε Κουτίνιο στο 14ο λεπτό άνοιξε το σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, ενώ στο 37΄, ο 17χρονος εξτρέμ, Τζόρνταν Ίμπε, έκανε το 2-0! Η Λίβερπουλ, χτύπησε άλλες δυο φορές στο δεύτερο ημίχρονο, σκοράροντας με τους Στέρλινγκ (64’) και Άσπας (75’).

Ο τελευταίος, άνοιξε λογαριασμό με τη νέα του ομάδα, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα με πανέμορφο αριστερό σουτ λίγο έξω από την περιοχή.

Λίβερπουλ (στο πρώτο ημίχρονο): Μινιολέ, Σπίρινγκ, Άγκερ, Κ. Τουρέ, Φλάναγκαν, Χέντερσον, Άλεν, Ασαϊντί, Ίμπε, Κουτίνιο, Μπορίνι

Λίβερπουλ (στο δεύτερο ημίχρονο): Μινιολέ, Τζόνσον, Ρόμπινσον, Σκρτελ, Γουίσντομ, Αλμπέρτο, Λούκας, Πασέκο, Στέρλινγκ, Ντάουνινγκ, Άσπας



Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: