Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Μεταγραφική εβδομάδα στο λιμάνι!!

O Oλυμπιακός φουλάρει για ενίσχυση και η εβδομάδα... φέρνει μεταγραφές στο λιμάνι. Οι παίκτες που ψάχνει, οι διαψεύσεις και οι αποχωρήσεις. Ανοιχτό για γκολκίπερ! Στόχος να ολοκληρωθεί το ρόστερ έως τις 3 Αυγούστου.
Θερμή εβδομάδα στο λιμάνι, μιας και ο Ολυμπιακός φουλάρει για μεταγραφές. Οι ερυθρόλευκοι κινούνται με άκρα μυστικότητα για να κλείσουν τις υποθέσεις τους και ο Ισά μελετά μαζί με τον Μίτσελ τους υποψήφιους για έλευση στην ομάδα. Οι Πειραιώτες επιθυμούν την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου, ενός δημιουργικού χαφ και ενός επιθετικού που να μπορεί να παίζει στα άκρα. Μάλιστα, η προσοχή είναι στραμμένη σε παίκτες που κάνουν ήδη προετοιμασία με τις ομάδες τους, αφού ο Ισπανός τεχνικός επιθυμεί οι παίκτες αυτοί να είναι έτοιμοι στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Οι πληροφορίες για Αμαλφιτανό και Μεντζανί... φουντώνουν, αφού και η περίπτωση του 28χρονου αμυντικού μέσου της Μονακό δεν διαψεύδεται! Oσον αφορά τον μέσο της Μαρσέιγ, η Μπεσίκτας έχει μπει δυνατά για την απόκτησή του και ο Γάλλος δεν είναι... αρνητικός.
Βέβαια, εκτός από μεταγραφικές εξελίξεις θα έχουμε και αποχωρήσεις παικτών μιας και ο Μίτσελ θέλει να μειωθεί το ρόστερ άμεσα. Από εκεί και πέρα, το θέμα με τον Τζιμπούρ πάει από Δευτέρα, με τον Αλγερινό να έχει προτάσεις τις οποίες μελετά, αλλά να απαντά τις επόμενες ημέρες. Οι φήμες πάντως κάνουν λόγο πως ο Ολυμπιακός έχει βρει τον ιδανικό αντικαταστάτη του. Όσον αφορά το θέμα του γκολκίπερ, αυτό παραμένει ανοιχτό, και μπορεί ο Κάρολ να τα πάει περίφημα, ωστόσο για το αν πρέπει να γίνει μεταγραφή θα το αποφασίσει ο Μίτσελ. Στον Ολυμπιακό πάντως θέλουν να έχουν στις τάξεις της ομάδας παίκτες που όντως να επιζητούν να φορέσουν την φανέλα της ομάδας ενώ ο στόχος είναι έως τον Αύγουστο και δη τις 3 του μήνα και το φιλικό με την Λίβερπουλ το ρόστερ να είναι ολοκληρωμένο ή έστω στο 90%. Ο μήνας αυτός έτσι και αλλιώς προσφέρεται για ευκαιρίες.
Νοβάρα ο Ποτουρίδης, Γκρμπιτς σε Παρτιζάν και... διαψεύσεις
Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Γιάννης Ποτουρίδης δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ολλανδία, αλλά στη Νοβάρα, με τους Ιταλούς να τον αποκτούν με κανονική μεταγραφή. Αντίθετα, όπως αναφέρουν οι Σέρβοι, ο Πέταρ Γκρμπιτς θα παίξει ως δανεικός για μια σεζόν στην Παρτιζάν Βελιγραδίου. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός διέψευσε την περίπτωση του Όσκαρ Τρέχο, αλλά και αυτή του Φίλιπ Τζόρτζεβιτς, μιας και οι επαφές έχουν σταματήσει (οι Γάλλοι μιλούν για πρόταση 1.5 εκατ., αλλά η Ναντ θέλει 3 εκατ. ευρώ).
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: