Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Ανανεώνει ο Βενγκέρ!!

Διαπραγματεύσεις με την Άρσεναλ για την ανανέωση του συμβολαίου του ξεκίνησε ο Αρσέν Βενγκέρ όπως γνωστοποίησε ο ίδιος.

Ανανεώνει ο Βενγκέρ
Διαπραγματεύσεις με την Άρσεναλ για την ανανέωση του συμβολαίου του ξεκίνησε ο Αρσέν Βενγκέρ όπως γνωστοποίησε ο ίδιος. Ο Αλσατός τεχνικός, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο του 2014, τόνισε μάλιστα ότι υπάρχει ήδη πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Βενγκέρ είχε μια πρώτη συνάντηση με τον Ιβάν Γκαζίδης. Ο εκτελεστικός διευθυντής των «κανονιέρηδων», φέρεται να έχει προτείνει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας στον Βενγκέρ με ετήσιες απολαβές ύψους 7,5 εκ. λιρών.

«Επιθυμώ να μείνω στο σύλλογο για πολλά χρόνια ακόμα. Η πρώτη μας συνάντηση πήγε πολύ καλά. Ωστόσο πρέπει να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι βρίσκομαι τόσα χρόνια στην ομάδα για να πιέσω τη διοίκηση. Αν κάτι δεν πάει καλά, τότε τα συμβόλαια δεν θα έχουν καμία σημασία. Όλα θα φανούν στο μέλλον και από το πώς θα κυλήσει η χρονιά» τόνισε ο Βενγκέρ, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας από το 1996.

Μάλιστα στη συνέχεια των δηλώσεών του ο Βενγκέρ επεσήμανε τη δυναμική που έχει αποκτήσει πλέον η Άρσεναλ σε οικονομικό επίπεδο, τονίζοντας ότι μέσα στα επόμενα δύο με τρία χρόνια θα μπορεί να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: