Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Θα της φτιάξει ομάδα ο... Καβάνι!!

Μεγάλη ομάδα θέλει να… χτίσει η Νάπολι, καθώς αναμένεται να επενδύσει και τα 62 εκατομμύρια ευρώ που θα βάλει στα ταμεία της από την πώληση του Έντισον Καβάνι.

Θα της φτιάξει ομάδα ο... Καβάνι
Αναμφίβολα ο Έντισον Καβάνι αποτελεί με διαφορά από τον δεύτερο τον καλύτερο παίκτη της Νάπολι τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, τα λεφτά της Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πώς του δίνουν το απαραίτητο κίνητρο για να φύγει για άλλες… πολιτείες και να εγκαταλείψει την ομάδα που του «έφτιαξε» το όνομά του.

Όπως και να έχει, όμως, οι «παρτενοπέι» μόνο μαύρα δεν θα τα… βάψουν, καθώς στα ταμεία τους θα μπουν 62 εκατομμύρια ευρώ από την πώληση του Ουρουγουανού επιθετικού. Με αυτά τα χρήματα, όπως τόνισε ο Αυρέλιο Ντε Λαουρέντις, η Νάπολι θα κάνει επενδύσεις, ώστε να δημιουργήσει μία μεγάλη ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει τόσο στο ιταλικό ποδόσφαιρο, όσο και στην Ευρώπη.

Η λίστα με τους αντικαταστάτες του Καβάνι είναι μεγάλη και περιλαμβάνει εξαιρετικούς παίκτες, όπως είναι ο Τζέκο, ο Σουάρες, ο Ιγκουαΐν, ο Γιόβετιτς και ο Οσβάλντο. Αν μη τι άλλο οι «παρτενοπέι» έχουν αποφασίσει ότι ο Ουρουγουανός θα τους… φτιάξει μεγάλη ομάδα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: