Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Κλήθηκε ο Πετρό στη Γαλλία!!

Στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας της Γαλλίας, ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, κλήθηκε ο Γιοάν Πετρό, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στους Χοκς.

Κλήθηκε ο Πετρό στη Γαλλία
Η εθνική ομάδα της Γαλλίας… πονάει στη φροντ λάιν ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, λόγω των πολλών απουσιών (Νοά, Σεραφέν, Μαϊνμί, Τραορέ, Βατί, Τουριάφ και Γκομπέρ), με αποτέλεσμα ο Βενσάν Κολέ να καλέσει στην προεπιλογή τον Γιοάν Πετρό, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε αγωνιζόταν στους Χοκς. Ο 27χρονος σέντερ αναμένεται να δώσει το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση των «τρικολόρ» που είναι προγραμματισμένη για τις 21 Ιουλίου.

Ο Πετρό, ο οποίος αυτό το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τους Χοκς, σε 31 παιχνίδια στην κανονική διάρκεια του NBA είχε κατά μέσο όρο 3,5 πόντους και 3,6 ριμπάουντ, σε 11,4 λεπτά συμμετοχής. Η εθνική ομάδα της Γαλλίας είναι στον πρώτο όμιλο του Ευρωμπάσκετ με Ουκρανία, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Ισραήλ και Βέλγιο.

Equipe France Basket @FRABasketball
Johan Petro (2,13 m, 27 ans, Atlanta Hawks) rejoindra l'Equipe de France le 21 juillet pour le stage de préparation à l'EuroBasket 2013.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: