Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

«Ο Τζιμπούρ επιλέγει ΠΑΟΚ»!

Τον ΠΑΟΚ θεωρούν ως επικρατέστερο προορισμό του Ραφίκ Τζιμπούρ οι Αλγερινοί, υποστηρίζοντας ότι πιθανότατα θα υπογράψει μετά το 10ημερο που ζήτησε διορία.
Το σίριαλ με το μέλλον του «τρομοκράτη» καλά κρατεί, με το μόνο... δεδομένο στην παρούσα φάση να είναι πως δεν πρόκειται να φορέσει και τη νέα σεζόν τα ερυθρόλευκα. Τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο... περίμενε και το περιβάλλον του παίκτη φέρεται να διεμήνυσε ότι σε δέκα ημέρες θα δώσει ο Τζιμπούρ την οριστική του απάντηση, η γνωστή ιστοσελίδα της Αλγερίας «lebuteur» ανέφερε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου πως ο διεθνής στράικερ αναμένεται τελικά να επιλέξει τους Θεσσαλονικείς για να συνεχίσει την καριέρα του!
Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα ο κύριος λόγος που ο Τζιμπούρ θέλει να φύγει από τους Πειραιώτες είναι ότι βλέπει πως ο Μίτσελ πρόκειται να εμπιστευτεί φανέλα βασικού στον Μήτρογλου τη νέα σεζόν και γι' αυτό «ψάχνεται» εδώ και καιρό για να φύγει. Οι Αλγερινοί αφού επικαλούνται τα χθεσινά -ελληνικά- ρεπορτάζ που έκαναν λόγο για το δεκαήμερο που ζήτησε ο Τζιμπούρ, υποστηρίζουν πως σε αυτό το διάστημα ο πρώτος σκόρερ της περσινής Σούπερ Λιγκ θα διαπραγματευτεί πρώτα με κάποιες ομάδες εκτός Ελλάδας, αλλά πιθανότατα στη συνέχεια θα υπογράψει στον Δικέφαλο του Βορρά.
Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για συμβόλαιο 1 εκατ. ευρώ, 500.000 ευρώ μπόνους και αρκετούς ακόμα ελκυστικούς όρους στο deal με τους «ασπρόμαυρους».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: