Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Προτάθηκε ο Κάσερες στον ΠΑΟΚ!

Το όνομα του Μάρτιν Κάσερες έπεσε στο... τραπέζι για τον ΠΑΟΚ και η περίπτωσή του -παρ' ό,τι εξαιρετικά δύσκολη- εξετάζεται από τους «ασπρόμαυρους».
Ένα δυνατό όνομα για το κέντρο της άμυνάς του φαίνεται ότι ψάχνει ο Δικέφαλος του Βορρά και αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών έχουν περάσει από το μικροσκόπιο των ιθυνόντων του συλλόγου. Ένα ακόμα όνομα που φαίνεται ότι προστέθηκε στη σχετική λίστα τα τελευταία 24ωρα, είναι αυτό του Μάρτιν Κάσερες, σύμφωνα με τη «Metrosport».
Ο στόπερ της Γιουβέντους προτάθηκε στον ΠΑΟΚ όπως αναφέρεται, η περίπτωσή του ωστόσο παρουσιάζει μεγάλες δυσκολίες. Η μοναδική... ακτίδα φωτός στη συγκεκριμένη υπόθεση για τους Θεσσαλονικείς, είναι ότι με την έλευση του Ογκμπόνα στο Τορίνο, ο Ουρουγουανός είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί, πιθανώς και με δανεισμό. Την περίπτωσή του ωστόσο φέρονται να εξετάζονται μεταξύ άλλων και σπουδαίοι σύλλογοι τόσο εντός, όσο κι εκτός Ιταλίας, όπως η Άρσεναλ, με την Ίντερ. Tην περσινή σεζόν ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός είχε 18 συμμετοχές στη Serie A, τις 12 εκ των οποίων ως βασικός, ενώ σημείωσε και ένα γκολ.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: