Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Καλοδεχούμενο το… «δώρο»

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ατρόμητου είναι σε εξέλιξη στα Χάνια του Πηλίου, ενώ σε μεγάλο ποσοστό το ρόστερ έχει ολοκληρωθεί. Δεν αποκλείεται να γίνει μία ακόμα απόκτηση παίκτη.

Καλοδεχούμενο το… «δώρο»
Το ρόστερ του Ατρόμητου έχει, σχεδόν, ολοκληρωθεί και ο Γιώργος Παράσχος, όπως τόνισε πρόσφατα έχει για πρώτη φορά στην καριέρα του συμπληρωμένη ομάδα. Οι «κυανόλευκοι» συνεχίζουν το «μοντάρισμά» τους στο Πήλιο, όμως αυτό δεν σημαίνει πως μπορεί να γίνει μια κίνηση… της τελευταίας στιγμής.

Ο έμπειρος τεχνικός είπε πρόσφατα πως δεν θα τον πείραζε να έρθει ακόμα κάποιος παίκτης, «φωτογραφίζοντας» τον Σουμπίνιο. Είναι δεδομένο πως θέλει έναν ακόμα μεσοεπιθετικό παίκτη, είτε αυτός είναι ο Βραζιλιάνος, είτε ακόμα και ο Τάτος.

Έτσι, δεν αποκλείεται να προκύψει θέμα για έναν από τους δύο. Παράλληλα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξει και κίνηση για δεξί μπακ. Από την στιγμή που αποχώρησε ο Σκόνδρας δεν αποκτήθηκε άλλος, ενώ στο ρόστερ υπάρχει ο νεαρός Παπουτσογιαννόπουλος. Διάθεση των ανθρώπων του Ατρόμητου είναι να δώσουν παιχνίδια στον νεαρό άσο και να τον… «ετοιμάσουν» σαν νέο Σκόνδρα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: