Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Συμφώνησε με Μος η Μπαρτσελόνα!!

Σε προφορική συμφωνία με τον Ντέιβιντ Μος της Σιένα ήρθε η Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα «mundodeportivo.com», αφού οι Κώστας Παπανικολάου και Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς της έριξαν… πόρτα.

Συμφώνησε με Μος η Μπαρτσελόνα
Σε εφαρμογή έθεσε η Μπαρτσελόνα το «Plan B» για τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Πιτ Μάικλ στη θέση «3», όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «mundodeportivo.com». Οι πρώτες επιλογές για την ομάδα της Καταλονίας ήταν οι Κώστας Παπανικολάου του Ολυμπιακού και Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, ωστόσο καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν τελεσφόρησε.

Έτσι, οι «μπλαουγκράνα» αμέσως ενεργοποίησαν τη δεύτερή τους… σκέψη και ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον Ντέιβιντ Μος της Σιένα. Ο 30χρονος σμολ φόργουορντ έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ιταλίας, ωστόσο πολύ δύσκολα θα παραμείνει λόγω του «κουρέματος» που θα γίνει και την επόμενη σεζόν στο μπάτζετ.

Σε 49 αγώνες στο ιταλικό πρωτάθλημα, ο Μος είχε κατά μέσο όρο 11,5 πόντους, 4,1 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ και αντίστοιχα στην Ευρωλίγκα είχε 9,8 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: